EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 25.5.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Younghearted w/ Anna Laulumaa

Younghearted w/ Anna Laulumaa Liput
Takaisin

Ladataan…

Loosen kellarissa sädehtii perjantaina 25.5. varaslähdön ottaneen kesän kunniaksi aurinkoiset nuoret, kun viime lokakuussa meidän jytäkellarin loppuun myynyt Younghearted esiintyy duona. Omista kokemuksista, tunteiden jakamisen tarpeesta ja rakkaudesta ammentava yhtye julkaisi huhtikuussa uuden singlen nimeltä Beijos, joka syntyi brasilian auringon alla samban soidessa ja ihmisten nauttiessa toistensa seurasta. Sana 'beijos' tulee portugalin kielestä ja tarkoittaa 'pusuja', joten tästä siis kohti kesää entistä kuumemmin tunnelmin!

Illan avaa niin ikään valoa ja positiivista energiaa sädehtivä laulaja-lauluntekijä Anna Laulumaa. Anna on "elämänkoulun oppilas ja sen kyydissä seikkaileva oman elämänsä Harry Potter, joka kirjoittaa päiväkirjaa runomuodossa, soittaa pianolla sekä laulaa tekstin ympärille melodioita, jotka tuntuvat samaa kieltä puhuvan. Annalle musiikki on taianomaisin ja moniulotteisin voima, joka taistelee rakkauden puolesta kaiken hässäkän keskellä."

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

21:00 Ovet

21:30 Anna Laulumaa

22:30 Younghearted

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.