EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.1.2018  /  G Livelab  /  Helsinki

Yona & Lumos

Yona & Lumos Liput
Takaisin

Ladataan…

Laulaja-lauluntekijä Yona ja urbaani jousikvartetti Lumos yhdistävät voimansa G Livelabissa. Omaa tietään kulkeva laulaja-lauluntekijä on kasvattanut suosiotaan jo kuuden vuoden ja kuuden sooloalbumin verran. Yona yhtyeineen elää livetilanteissa intuitiivisesti ja osittain improvisoiden. Tunnelma vaihtuu hypnoottisesti intiimistä eppiiseen ja musiikilliset raja-aidat kaatuvat, sillä Yonalle niillä ei merkitystä. Parhaillaan Yona säveltää- ja sanoittaa seitsemättä sooloalbumiaan, joka julkaistaan keväällä 2018. Lumos on monipuolinen ja urbaani jousiyhtye, joka pyrkii tuomaan esiin jousisoittimien mahdollisuuksia eri genrejen parissa. Väliajallisessa konsertissa kuullaan laaja kattaus kappaleita kaikilta Yonan levyiltä Lumos-kvartetin säestämänä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja.