0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 8.5. - Ti 20.6.2017  /  Flavour Studio, Rakennus 1  /  Helsinki

Wild Flavours - villiyrttien tunnistaminen, kerääminen ja kokkailu

Takaisin

Ladataan...

www.flavourstudio.com

Oletko koskaan miettinyt, mitä aarteita lähiluonnossa kasvaa? Oletko maistanut luonnon villiyrttejä? Onko nokkosesta pinaatin haastajaksi?

Tule mukaan ja ota selvää!

Toukokuussa 2017 alkaa uusi, erilainen, sesongin villiyrtteihin luonnon raaka-aineisiin perustuva ruokatapahtumien sarja Flavour Studiolla. Sesonkia seuraten lähiluonnosta tunnistetaan ja poimitaan villiyrttejä ja kokkaillaan niistä mieleenpainuvia illallisia.

Luontoretkellä yrttien tunnistamiseen pariin johdattaa pioneeri Eija Lehmuskallio. Hän on työskennellyt luonnon parissa yli kahden vuosikymmenen ajan, jonka pohjalta tuottanut aiheesta tv-sarjan, kirjoja ja suositun verkkopalvelun.

Keräämistä seuraavana päivänä järjestetään kokkailuiltama Flavour Studion keittiömestarin johdolla. Iltamassa valmistetaan illallinen, jonka osana perehdytään villiyrttien käsittelyyn ja hyödyntämiseen kokkaamisessa. Jokaisessa tapahtumassa valmistetaan erilainen menu.

Esimerkkimakuja illalliselta:
Villiyrtti-caesarsalaatti
Nokkoslettuja ja siian mätiä
Villiparsoja ja Bearnaisekastiketta
Kuusenkerkkäjuoma & kuusenkerkkävanukas

Osallistumisen jälkeen saat tiedot ja taidot kerätä lähiluonnon raaka-aineita omaa kokkaamiseen.

...

Kurssi sisältää sesongin mukaisten lajien tunnistamisen, valmistettavan menun raaka-aineet ja ruokailun. Lajintunnistusoppaana NatureGate-verkkopalvelun perustaja Eija Lehmuskallio.

Osta kurssi jo tänään ja tule mukaan!


Ikäraja: K-15

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään mahdollista myöhempää tiedottamista varten.

Valitettavasti 22.-23.5.2017 kurssi on siirtynyt. Uusi ajankohta kurssille on 8.6.2017 klo 16:00-21:00 (keräily klo 16:00 alkaen, kokkaus klo 18:00 alkaen). Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle kurssille.

Jos kurssin ajankohta 8.6.2017 ei käy, jo ostetut liput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. HUOM! Liput tulee palauttaa 7.6.2017 klo 12:00 mennessä.