0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4. - La 5.8.2017  /  Kyläsaari  /  Helsinki

Weekend Festival 2017

Takaisin

Ladataan...

www.wknd.fi

WEEKEND FESTIVAL 2017

Kuudetta kertaa 4.-5.8.2017 Helsingin Kyläsaaressa juhlittava Weekend Festival on jokaisena aiempana vuonna ollut loppuunmyyty.

Popmaailman supertähti The Chainsmokers saapuu huipentamaan Weekend Festivalia 2017. The Chainsmokersin ohella Weekend Festivalin pääesiintyjiä ovat Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit ja Rae Sremmurd.

Kaikki tähän mennessä julkistetut artisit:
The Chainsmokers, Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alok, Alan Walker, Brennan Heart, Cheat Codes, Dillon Francis, Don Diablo, GTA, Kungs, Sound Rush, Sub Focus, Tchami, Tungevaag & Raaban, Valentino Khan, Jauz, Mikael Gabriel, Teflon Brothers, Alex Mattson, Umek, DJ Milla Lehto, Bombossa Brothers, Efo


Tapahtuman suositusikäraja on 15 vuotta, alle 15-vuotiaat täysi-ikäisen huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Ostorajoitus 6 lippua/ asiakas.

PÄÄSYLIPPU:
Yhden päivän pääsylippu takaa vain yhden sisäänpääsyn festivaalialueelle. Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. Kahden päivän lipulla pääsee festareille kerran kumpanakin tapahtumapäivänä, joten muista ottaa lippu mukaan molempina päivinä! Yhden ja kahden päivän lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin.

PREMIUM-LIPPU:
Premium lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

PRIORITY-LIPPU (K-18):
Kaikki Priority-liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Priority-lipulla:
- Oma nopeampi sisääntulokaista festivaalialueelle
- Oma Priority-alue missä vain Priority-asiakkaille tarkoitetut baari ja vessat

VIP-LIPPU (K-18):
Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin.
VIP-lipulla:
- Oma rannekkeenvaihtopiste portilla ja oma sisäänpääsyjono
- Oma korotettu VIP-alue missä vain VIP-asiakkaille tarkoitetut baari ja vessat sekä suora näkyvyys päälavalle
- Ilmainen sisäänpääsy Weekend Festival Finland 2017 jatkoille (sisäänpääsy klubeille kapasiteettien rajoissa)

VIP- ja Priority-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle mahdollista myöhempää tiedottamista/ ohjeistamista varten.


LISÄPALVELUT (K-18, pääsyliput ostettava erikseen):

PRIORITY PÖYTÄ (K-18):
Priority -pöytät sijaitsevat Priority alueella ja ovat tarkoitettu 6 henkilölle yhdeksi päiväksi. HUOM! Pöydät myydään yhden päivän lisäpalveluna. Jokaiselle pöytään tulevalla on myös oltava Weekend Festival Finland 2017 Priority -ranneke.

VIP PÖYTÄ (K-18):
VIP -pöydät sijaitsevat VIP -alueen toisessa kerroksessa. Pöydät ovat 4-6 henkilölle. HUOM! Pöydät myydään lisäpalveluna. Jokaisella pöytään tulevalla on myös oltava Weekend Festival Finland 2017 VIP -ranneke.

VIP LOUNGE (K-18):
VIP Lounge on erillinen alue VIP -alueen kolmannessa kerroksessa, josta erinomaiset näkymät päälavalle. VIP Loungessa sohvat ja sohvapöydät ovat kahdeksalle hengelle. Palvelun ostaja saa 8 VIP Lounge -passia. VIP -hostit pitävät huolta Lounge asiakkaista.  VIP Loungessa on pöytiin tarjoilu ja mahdollisuus tilata pikkupurtavaa. Jokaiselle pöytään tulevalla on myös oltava Weekend Festival Finland 2017 VIP -ranneke.

Lisäpalveluita ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.
Lisäpalveluiden ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle mahdollista myöhempää tiedottamista/ ohjeistamista varten.