EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 30.4.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

We Love Helsinki Vapputanssit - Iltatanssit klo 22-05

We Love Helsinki Vapputanssit - Iltatanssit klo 22-05 Liput
Takaisin

Ladataan…

We Love Helsingin Vapputanssit koko Korjaamon täydeltä neljässä eri tilassa!

Iltatansseissa klo 22-05 juhlat polkaistaan käyntiin ja romanttisessa vaunusalissa tanssitaan perinteiseen tyyliin vanhojen puuraitiovaunujen keskellä. We Love Helsingin DJt soittavat vauhdikkaampaa kotimaista iskelmää höystettynä lennokkailla välispiikeillä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia unohtamatta Suomi-iskelmän klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan klo 23-04 kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 00-04 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kotimaisilla kuumilla pop- ja rock-klassikoilla, huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla Vapun henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon baarissa on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun mukavien herrasmiesten ja sievien neitosten kanssa.

Tuttuun tapaan kuplivat virtaavat, juomat kuohuavat kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Herrasmiehille sopii siisti puku ja neideille esimerkiksi kaunis mekko tai hame. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.

Tämä on Vapputanssien Iltatanssien (klo 22-05) lipunmyyntisivu. Päivätanssien liput löydät täältä.

Facebook-tapahtuma täällä.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-05:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Nettikaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.