EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27. - La 28.7.2018  /  Suvilahti  /  Helsinki

We Love Festival 2018

We Love Festival 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

We Love Festival tuo Helsingin Suvilahteen 27.-28.7. ysäri- ja millenium -artistikimaran. Kimaltelevan kaksipäiväisen bilehuuman kruunaavat Suomessakin yleisön hullaannuttanut ja listaykkösenä paistatellut The Baseballs, 14 miljoonaa levyä myynyt sveitsiläinen elektro-pop -artisti DJ Bobo, "No Limit" ja "Get Ready for This" -biiseillään pankin räjäyttänyt 2 Unlimited, ruotsalainen eurodance-suuruus E-Type ja maanmiehensä, kantrivivahteikkaalla ysäripopilla breikannut Rednex. Niin ikään naapurimaasta ohjelmaa saapuu täydentämään mies "No Coke" ja "It's My Life" hittien takaa Dr. Alban sekä "It's a Rainy Day" ja "Think about the Way" -biiseillä radiosoittolistat ja tanssilattiat aikoinaan valloittanut Ice MC. Festivaaleilla nähdään myös ranskalainen elektro-artisti Pakito ja ruotsalainen "Teeny Weeny String Bikini"-show-tähti Günther.

Kotimaisista artisteista We Love Festival -lavalle nousevat DJ Matti Airaksinen ja viiihdyttäjätrio Movetron. Jo aiemmin We Love Festivalin ohjelmistoon liittyivät Nylon Beat, Basshunter, Me & My ja Raptori.

Viime vuosina tapahtuma on kerännyt yleisöä, joka on myös panostanut teeman mukaiseen pukeutumiseen ja muuhun rekvisiittaan. Nyt teema laajenee, kun ysärin lisäksi tapahtuma loistaa milleniumin hengessä.

Festivaalin ruokakylä palvelee monipuolisella valikoimallaan, useat erikoisruokavaliot huomioiden, nälkäisiä ja janoisia asiakkaita.

Tapahtuman VIP pukeutuu ja kattaa tarjoilut ysäri- ja millenium -hengen mukaisesti. VIP-alueella on mukava nauttia tarjoiluista ja tunnelmasta vaikka sohvilta käsin. VIP-passi takaa astetta tasokkaamman festivaalielämyksen.

Esiintyjät:
PE: DJ Bobo, 2 Unlimited, Dr. Alban, Rednex, Ice Mc, Movetron, DJ Matti Airaksinen
LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, Günther, Me & My, Raptori, Pakito

Facebook
Instagram: @welovefestivalfi #lovari #welovefestival

www.welovefestival.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Erikoishintaisten lippujen joulunajan myynti jatkuu 31.12.2017 saakka.

 VIP-lippu sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.