EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - La 7.7.2018  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Wanaja Festival 2018

Wanaja Festival 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Hämeenlinnan idyllisessä Linnanpuistossa 6.-7.7.2018 järjestettävä Wanaja Festival täyttää 15 vuotta. Runsaasti suosiotaan kasvattanut kesätapahtuma oli tänä vuonna loppuunmyyty. Festivaali houkuttelee Hämeenlinnan sydämeen kaikenikäisiä festivaalivieraita ja erityisesti nuoren ikäluokan kasvu näkyi menneenä kesänä tarjolle tulleiden lastenlippujen menekkinä.
Täysi-ikäisiä palvelevat erilliset anniskelualueet ja VIP, jonka viihtyvyys ja palvelut vievät festivaalikokemuksen aivan uudelle tasolle.  

Wanaja Festivalin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat paluun tekevä Nylon Beat, 30-vuotista soolouraansa juhliva Michael Monroe, "Juppihippipunkkari", "Hunningolla", "Popmuseo" ja "Elän vain kerran" -jättihiteistään tuttu popikoni Neljä Ruusua, Suomen suosituin rap-kaksikko JVG ja loppuvuoden konserttien jälkeen keikkatauolle jättäytyvä, maamme menestynein naisartisti Kaija Koo. Lisää artistikiinnityksiä on luvassa koko kevään ajan.

Facebook
Instagram

www.wanajafestival.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta maksavan vanhemman seurassa. Tapahtumaan tulee myyntiin kevään aikana myös päiväkohtainen lastenlippu. Lippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle huoltajan seurassa.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeeseen.

 VIP-lippu (K-18) sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut

 

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.