EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - La 7.7.2018  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Wanaja Festival 2018

Wanaja Festival 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

WANAJA FESTIVALIN OHJELMISTO TÄYDENTYY - UUSIA KIINNITYKSIÄ APULANTA, JENNI VARTIAINEN JA PIKKU G

Viime vuonna loppuunmyyty Wanaja Festival tuo Hämeenlinnan viihtyisään Linnanpuistoon jälleen 6.-7.7. maan ykkösrivin artistit, kun jo julkistettujen esiintyjien Cheekin, Nylon Beatin, Michael Monroen, JVG:n, Kaija Koon, SANNIn ja Neljä Ruusua -yhtyeen lisäksi ohjelmakaartiin liittyvät maaliskuussa loppuunmyytyjä areenoita kiertävä Apulanta, Emma-palkittu Reino Nordin, Vuoden naisartisti ja radiosoittolistan ykköstilaa "Tornado" biisillään hallitseva Evelina sekä bilehittikone Teflon Brothers. Uuden materiaalin myötä festarilavoille palaavat myös Jenni Vartiainen ja uudistunut ABREU. Lisäksi yleisöä viihdyttävät juhlavuottaan viettävä, Pohjanmaan rock-pohatta, Klamydia sekä viime kesänä näyttävän paluun lavoille tehnyt Pikku G. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vielä kevään aikana.

Vuosittain suosiotaan kasvattanut Wanaja Festivalin VIP-alue on puitteiltaan ja palveluiltaan ensiluokkainen. "Alueen viihtyvyyteen ja VIP-alueen palveluihin on kiinnitetty tänä vuonna erityistä huomiota ja asiakkaiden toiveet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin. VIP oli viime kesänä loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia ajoissa. Wanaja Festival juhlii tänä kesänä 15-vuotista taivaltaan ja synttäreiden kunniaksi VIP-asiakkaille on luvassa yllätyksiä", kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Päiväkohtaiset esiintyjät:
PERJANTAI: Nylon Beat, Apulanta, JVG, Pikku G, Neljä Ruusua, Evelina, Reino Nordin, Klamydia

LAUANTAI: Cheek, SANNI, ABREU, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel

Facebook
Instagram

www.wanajafestival.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Alle 3-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta maksavan vanhemman seurassa. Lastenlippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle huoltajan seurassa. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta. Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeeseen.

 VIP-lippu (K-18) sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.