EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.9.2017  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Nem Agency, Radio City & Triffid-Danger Present: W.A.S.P. (USA) Re-Idolized - The Crimson Idol 25th Anniversary World Tour

Nem Agency, Radio City & Triffid-Danger Present: W.A.S.P. (USA) Re-Idolized - The Crimson Idol 25th Anniversary World Tour Liput
Takaisin

Ladataan…

Re-Idolized
W.A.S.P. - 25th Anniversary of The Crimson Idol


25 vuotta The Crimson Idol -albumin julkaisusta!
Juhlan kunniaksi W.A.S.P. esiintyy Suomessa syyskuussa 2017.

Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol -maailmankiertue poikkeaa Tampereella ja Seinäjoella syyskuussa 2017. Kaksiosainen esiintyminen on pelkkää W.A.S.P.:n juhlaa: yhtye soittaa ensin The Crimson Idol -albumin kokonaisuudessaan sekä kolme levyn äänityksistä yli jäänyttä biisiä. Keikan toinen osa on sitä itseään: W.A.S.P.-hittejä alusta loppuun.

Hold on to My Heart sekä Animal, I Wanna Be Somebody, Wild Child, Blind in Texas ja monet muut W.A.S.P.-klassikot ovat lihaa ja verta Suomen syksyssä 2017. Sen takaa jo alkuperäisjäsen, laulaja-kitaristi Blackie Lawless!

www.facebook.com/W.A.S.P.Nation/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 40 €, jos jäljellä