EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1. - La 2.12.2017  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers Liput
Takaisin

Ladataan…

Lippujen ennakkomyynti Tiketissä on päättynyt. Lippuja saatavissa ovelta, mikäli jäljellä.

VON HERTZEN BROTHERS VALTAA HELSINGIN KULTTUURITALON 1.-2. JOULUKUUTA

Odotetun paluun yleisön eteen tekevä Von Hertzen Brothers nähdään Helsingin Kulttuuritalolla  perjantaina ja lauantaina 1.-2. joulukuuta kahden keikan voimin. Intensiivisillä ja hurmoksellisilla esiintymisillään myös kansainvälistä mainetta kerännyt Von Hertzen Brothers viimeistelee parhaillaan tulevaa seitsemättä pitkäsoittoaan "VII: War Is Over".

Von Hertzen Brothersin laulaja-kitaristi Mikko on innoissaan tulevista keikoista. "Pienen hengähdystauon jälkeen tuntuu todella mahtavalta palata lavoille varsinkin kun on uudenkarheaa materiaalia mitä esittää. Elokuussa 2016 laskeutuneen esiripun takana on käynyt mieletön kuhina ja henkisen "pöydän putsaamisen" jälkeen uudelle on annettu tilaa syntyä, kasvaa ja valmistua. Tuleva levy, VII: War Is Over, käsittelee ajatusta siitä miten emme voi antautua pessimismille ja todeta vallitsevan sekasorron tilan olevan ainoa mahdollinen. Harmonia ja rauha toteutuu vain, jos ajattelemme sen olevan tässä ja nyt. Tämän ajatuksen olemme pyrkineet pukemaan uuteen VHBn musaan ja tuomme sen lavoille. Kultsan kahdella keikalla esitämme tietenkin vanhaakin materiaalia. Meillä on jo pellepeloton-hatut päässä ja tässä vaiheessa on jo selvää, että illat tulevat poikkeamaan toisistaan melkolailla." 

www.vonhetrzenbrothers.com
www.kulttuuritalo.fi
www.fullsteam.fi


2 Päivän lippu tulee säilyttää molemmille päiville.

Aikataulu:
18:00 Ovet auki
20:00 Showtime

Ikäraja:
Permanto K-18

Istumakatsomo -S-

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas.