EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 26.1.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

View, KASPERG

View, KASPERG Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomalaiselle uudelle urbaanille musiikille kansainvälistäkin mainetta niittäneen View'n debyyttialbumikiertueen kotimaan osuus huipentuu Tavastialle perjantaina 26. tammikuuta.

Artisti julkaisi marraskuussa odotetun "Leave A Comment" -levyn, joka sisältää aiemmin julkaistut singlet "Long Night", "Tribbin Sober", "Deeper (Bitch Leave a Comment)" ja "Say It Again".

”Leave A Comment -albumiin on kiteytettynä koko mun kasvuprosessi ihmisenä ja artistina viimeisen parin vuoden ajalta. Levyssä kuljetaan ekan keikkakesän kautta eroon, itsensä hukkaamiseen, yleiseen sekamelskaan ja työuupumukseen. Lopulta kuitenkin päädytään selkeyteen ja varmuuteen siitä, kuka oon artistina ja ihmisenä. Kaikki biisit ovat aidosti rehellisiä fiiliksiä siitä hetkestä kun biisiä on tehty. Levy kertoo kuka mä olen ihan alastomana, riippumattomana ulkopuolisista tekijöistä", View kuvailee tuoretta pitkäsoittoaan.

Tavastian-keikan avaa KASPERG DJ-setillään.

HUOM! ovet klo 23:00

www.facebook.com/viewhki/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 23:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Showtime: View 24:00, KASPERG 23:00