EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 11.1.2018  /  45 Special  /  Oulu

View

View Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomalaisen uuden urbaanin musiikin vientitoivo View on julkaissut debyyttialbuminsa "Leave A Comment". 

"Albumiin on kiteytettynä koko mun kasvuprosessi ihmisenä ja artistina viimeisen parin vuoden ajalta. Levyssä kuljetaan ekan keikkakesän kautta eroon, itsensä hukkaamiseen, yleiseen sekamelskaan ja työuupumukseen. Lopulta kuitenkin päädytään selkeyteen ja varmuuteen siitä kuka oon artistina ja ihmisenä. Kaikki biisit ovat aidosti rehellisiä fiiliksiä siitä hetkestä kun biisiä on tehty. Levy kertoo kuka mä olen ihan alastomana, riippumattomana ulkopuolisista tekijöistä.

Levyn teko on ollut pitkä prosessi siksikin, kun meiltä vietiin noin vuosi sitten Reeperbahn Festival -reissulla läppäri ja kovalevyt, jossa oli lähes valmis albumi. Sekin oli lopulta hyvä, niin sain vielä aikaa miettiä levyn viimeistä liikkuvaa palaa kokonaisuuteen. Soundimaailmallisesti levy on hyvin erilainen ku Avalon-EP. Samoja elementtejä toki löytyy, mutta Leave A Commentilla on kuitenkin uskallettu kokeilla ja astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle enemmän." kertoo View eli Juuso Ruohonen.

View keikkailee ympäri Suomea levyn julkaisun tiimoilta. Suomen lisäksi View nähdään lähiaikoina keikoilla Etelä-Koreassa, Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00