EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 7.3.2018  /  Wille - Olohuone & Keittiö  /  Äänekoski

Verneri Pohjola & Mika Kallio

Verneri Pohjola & Mika Kallio Liput
Takaisin

Ladataan…

Vapaat äänet 2018 kiertue tuo Äänekoskelle mukanaan mystistä, tunnelmallista ja vangitsevaa soittoa, kun trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio yhdistävät voimansa. Edition Records julkaisee vuoden 2018 alussa duon ensimmäisen levyn Animal Image, jonka musiikki pohjautuu Perttu Saksan samannimiseen elokuvaan. Brittilevymerkki on aiemmin julkaissut Verneri Pohjolan Bandin kansainvälisesti noteeratun Pekka -albumin, sekä Verneri Pohjola Quartetin Emma-palkitun Bullhorn-levyn.

Verneri Pohjola on koskettanut musiikillaan laajasti jazzyleisöä niin Suomessa kuin ulkomailla. Oman tunnistettavan soundinsa löytänyt Pohjola on mestarillinen tilan käyttäjä. Tunnustukseksi työstään hän vastaanotti marraskuussa 2017 Suomen jazzliiton Yrjö-palkinnon. Omien yhtyeidensä lisäksi Pohjolaa kuullan mm. Pauli Lyytisen Magnetia orkesterissa ja Mikko Innasen 10+ -kokoonpanossa.

Mika Kallion soittoa on aina määritellyt laaja-alaisuus, kuunteleva herkkyys ja kyky saada rummut soimaan säestettävää kokoonpanoa rikastuttavalla tavalla. Monissa suomalaisissa eturivin yhtyeissä soittava rumpali esiintyy myös soolona, duona tanssija Satu Rinnetmäen kanssa sekä omassa Kallio Slaaki -rumputriossaan yhdessä Anssi Nykäsen ja Mikko Hassisen kanssa.

Verneri Pohjola, trumpetti ja elektroniikka
Mika Kallio, rummut ja elektroniikka

Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.

www.aanekoski.fi/ajankohtaista/tapahtumat/musiikki/verneri-pohjola-mika-kallio


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00, jonka jälkeen ovet lukitaan. Tulethan ajoissa paikalle.

Esityksen kesto n. 90 min

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.