Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

Venison, New Generation Superstars, BlueInTheFace

Venison, New Generation Superstars, BlueInTheFace liput
Takaisin

Ladataan...

Lämpö rokista ja lauteet kuumiksi marraskuussa: BLUEINTHEFACE, NEW GENERATION SUPERSTARS & VENISON @ ON THE ROCKS 17.11.2017!

Venison alkoi Sam Junnin sooloprojektina 2013 Vanity Inkin painuttua manan majoille. Pöytälaatikossa oli käyttämätöntä materiaalia joten mars studioon. Venison -julkaisuja onkin kahden digitaalisen EP:n verran. Rokkaavampi Venison First Cut (feat. Pete Honkamäki) ja raskaampaa puolta esittelevä Venison Slow Cut (featuring Mika Kuparinen).

Teemana on “Uutta, Vanhaa ja Lainattua” joten keikalla tullaan kuulemaan materiaalia julkaistuilta EP:ltä, matkan varrelta, lainattua ja täysin uuden biisin maailman ensi-ilta!

Facebook
Youtube
Spotify

Illan muut esiintyjät ovat pitkän linjan rokkikokemuksia jotka eivät paljon esittelyitä kaipaa: BlueInTheFace Helsingistä sekä New Generation Superstars Iso-Britanniasta.

BlueInTheFace on Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa myöten kiertänyt energinen punk, metalli -ja pop -vaikutteilla jyräävä orkesteri.
Facebook
Youtube
Spotify


New Generation Superstars paiskaa kehiin suoraviivaista rokkia punkvivahteella ja on kokenut Suomen vierailija (mm. Trashfest, Vanity Ink -minikiertueet).

Facebook
Youtube
Spotify20.00 ovet / doors
20.30 BlueInTheFace
21.20 New Generation Superstars
22.30 Venison


Enn. alk. 7,50 €, ovelta 8€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 5,50€, ovelta 6 €

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

 

Myynti loppuu 17.11.2017 20:00.