EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.1.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Venison, New Generation Superstars, BlueInTheFace

Venison, New Generation Superstars, BlueInTheFace Liput
Takaisin

Ladataan…

HUOM! Keikka on siirtynyt marraskuulta (17.11.) tammikuulle. Aiemmalle päivälle ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.

Lämpö rokista ja lauteet kuumiksi marraskuussa: BLUEINTHEFACE, NEW GENERATION SUPERSTARS & VENISON @ ON THE ROCKS 13.1.2018!

Venison alkoi Sam Junnin sooloprojektina 2013 Vanity Inkin painuttua manan majoille. Pöytälaatikossa oli käyttämätöntä materiaalia joten mars studioon. Venison -julkaisuja onkin kahden digitaalisen EP:n verran. Rokkaavampi Venison First Cut (feat. Pete Honkamäki) ja raskaampaa puolta esittelevä Venison Slow Cut (featuring Mika Kuparinen).

Teemana on “Uutta, Vanhaa ja Lainattua” joten keikalla tullaan kuulemaan materiaalia julkaistuilta EP:ltä, matkan varrelta, lainattua ja täysin uuden biisin maailman ensi-ilta!
Facebook
Youtube
Spotify

Illan muut esiintyjät ovat pitkän linjan rokkikokemuksia jotka eivät paljon esittelyitä kaipaa: BlueInTheFace Helsingistä sekä New Generation Superstars Iso-Britanniasta.

BlueInTheFace on Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa myöten kiertänyt energinen punk, metalli -ja pop -vaikutteilla jyräävä orkesteri.
Facebook
Youtube
Spotify

New Generation Superstars paiskaa kehiin suoraviivaista rokkia punkvivahteella ja on kokenut Suomen vierailija (mm. Trashfest, Vanity Ink -minikiertueet).
Facebook
Youtube
Spotify

20.00 ovet / doors
20.30 BlueInTheFace
21.20 New Generation Superstars
22.30 Venison

Enn. alk. 7,50 €, ovelta 8€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 5,50€, ovelta 6 €

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.