EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.5.2018  /  Semifinal  /  Helsinki

Venison, Manzana, Usher Boys

Venison, Manzana, Usher Boys Liput
Takaisin

Ladataan…

Manzana FB

Venison FB

Usher Boys FB

Soittoajat:
21:00 Usher Boys
22:00 Manzana
23:00 Venison

VENISON alkoi Sam Junnin sooloprojektina 2013 Vanity Inkin painuttua manan majoille. Pöytälaatikossa oli käyttämätöntä materiaalia joten mars studioon. Venison -julkaisuja onkin kahden digitaalisen EP:n verran: Rokkaavampi Venison First Cut (feat. Pete Honkamäki) ja raskaampaa puolta esittelevä Venison Slow Cut (featuring Mika Kuparinen).

Mitäpä sitä rokkari äänitteen julkaisun jälkeen todennäköisesti tekee? Luonnollinen jatkumo on kasata kokoonpano keikkaa varten jossa julkaistua materiaalia kuullaan ensi kertaa livenä.

Teemana on "Uutta, Vanhaa ja Lainattua" joten keikalla tullaan kuulemaan materiaalia julkaistuilta EP:ltä, matkan varrelta mukaan tarttunutta, lainattua raitaa ja luvassa on myös täysin uuden biisin maailman ensi-ilta!


Spotify


MANZANA kuuluu Suomen naisvetoisten raskaampien bändien ehdottomaan kärkeen ja onkin kiertänyt viime vuosina lähinnä ulkomaita, niin kuin kentälle tyypilliseen tapaan kuuluu.

Manzana on julkaissut neljä levyä, joista kaksi on noussut Suomen viralliselle albumilistalle, tehnyt kymmenen Euroopan kiertuetta, satoja Suomen keikkoja, ulkomaisia festivaaleja, sekä vakuuttanut metal-, punk- ja rock- piireissä omaperäisellä ärhäkällä asenteellaan jo 12 vuotta. 2016 ja 2017 yhtye teki kiertueeet myös Kiinassa. Vuonna 2018 bändi julkaisee viidennen levynsä ja tekee kiertueet Suomessa, Keski-euroopassa, Baltiassa ja Kiinassa.


YouTube
Spotify


USHER BOYS on pitkän linjan rokkiorkesteri joka ei paljon esittelyitä kaipaa. Alla bändin kevätterveiset:

Pojat on Usher-poikia vuodesta toiseen. Kun lumet on lirineet viemäriin ja keikalle pääsee ratikalla (lukee meidän raiderissa), on just passeli aika aloittaa Usher Boys 2018 -kesäkiertue.
Onnistuimme väistelemään punkkibussia, joten lupaamme että komppi on kohdallaan, kitarat murisevat ja kitarisat lepattavat kilpaa lahkeiden kanssa. Luvassa on punkkiset(t)iä tutulla tyylillä ja varomattoman kuulijan yllättäviä covereita. Tule ja hämmästy.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella