EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.2.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Varvara -levynjulkkarikeikka, Colorblue

Varvara -levynjulkkarikeikka, Colorblue Liput
Takaisin

Ladataan…

Varvaran uusi albumi GO julkaistaan 23.2.2018. ja levyn julkaisua juhlitaan Bar Loosessa seuraavana päivänä.

Uudella GO -albumilla Varvara ottaa luontevan askeleen rockimpaan suuntaan hukkaamatta kuitenkaan yhtyeelle ominaista lyriikoiden ja kuulaan rockin kontrastia. Energisen rockin ja haikeiden lyriikoiden liitto soi koukkuna myös albumin ensimmäisellä maistiaisella, Identical-singlellä. Singlekappaleen haikean sävyinen musiikkivideo seikkailee viimeisessä kesäyössä sekä yhtyeen oman nuoruutensa soundimaailmassa.

Edellisen levyn myötä haminalaislähtöinen Varvara nousi yhdeksi Suomen puhutuimmaksi rock-lupaukseksi, jonka lisäksi Death Defying Tricks -albumi niitti ylistäviä arvioita ulkomaita myöten. Myös edellinen single Weatherman päätyi mystisesti soittoon Metallican Lars Ulrichin omaan radio-ohjelmaan saatesanoin Awesome track! Great vibe!

Odotukset ovat oletettavasti kovat myös tulevan julkaisun suhteen, kansainvälisesti korkealle tähtäävällä yhtyeellä onkin takanaan kova tekijätiimi. Levyn on miksannut Lauri Eloranta (mm. Damn Seagulls, Pää Kii!, Pelle Miljoona) ja sen on masteroinut jenkkiläinen Brad Boatright (mm. Stranger Things -soundtrackit, Beastmilk, Fucked Up). Promootiossa Varvaran yhteistyökumppaneina toimii maailmanlaajuisesti sama tiimi, joka edustaa muiden muassa yhtyeitä Ghost, Rival Sons, Arcade Fire ja Weezer.

Illan tulee avaamaan helsinkiläinen Colorblue, jonka musiikissa nykyaikaiset konesoundit lyövät kättä tarttuvien pop rock -anthemien kanssa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.