EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.6.2018  /  Useita paikkoja  /  Tampere

Valtteri-festivaali 2018: Scandinavian Music Group, Atomirotta, Voimaryhmä, Mafia Honey

Valtteri-festivaali 2018: Scandinavian Music Group, Atomirotta, Voimaryhmä, Mafia Honey Liput
Takaisin

Ladataan…

Juhannus Tampereella 22.-23.6.!
Valtteri Festival 2018

Scandinavian Music Group tekee paluun Tampereen juhannusaattoon!

Luvassa myös Atomirotan ensimmäinen keikka Tampereella III-levyn ilmestymisen jälkeen.

Aiemmissa Valttereissa, viimeksi vuonna 2015, Tampereen juhannustunnelmaa nostanut Scandinavian Music Group soittaa festivaaleilla perjantaina 22. kesäkuuta. Keskikesän juhla on mitä lempein, kun Terhi ja Pauliina Kokkonen johtavat hitikkään hivelevän yhtyeensä Tullikamarin Pakkahuoneen lavalle.

Scandinavian Music Groupin lisäksi Valtteriin tuo modernia popnäkemystä tuore Mafia Honey. Rakastutaan-ensisinglellään ja osaamisellaan vakuuttava nelikko koostuu kokeneista muusikoista: laulaja-kantelisti Salla-Marja Hätinen, kitaristi Tomas Niemistö, rumpali Johannes Erkkilä ja basisti Ilkka Tuovinen ovat valmiina nousemaan 2010-luvun suomirockin eturiviin.

Siellä seisoo ryhdikkäänä jo Atomirotta, tuo rytmimusiikin sulatusuuni ja live-elämysten suvereeni tuottaja, jonka kolmas pitkäsoitto III ilmestyy vielä tänä keväänä. Atomirotta juhliikin albumia Tampereelle Valtterissa. Atomirotan kanssa tanssijalan alle Tampereen juhannusaattona tunkeutuu myös Voimaryhmä, tuo kaupungin vahvin ska-kone.

Lisäksi Valtterin toinen ravintola ja esiintymisareena Telakka viihdyttää juhlakansaa live-musiikilla. Tähän mennessä varmistuneita esiintyjiä ovat aattoillan Seksihullut ja juhannuspäivän Vallilan Tango, mutta Telakalle on luvassa vielä lisää sekä ilmaista että maksullista ohjelmaa, josta tiedotamme myöhemmin keväällä.

Klubin perjantaissa ja lauantaissa lämpiää Valtterin perinteinen, ilmainen juhannussauna. Lisäksi juhannuspäivänä nautitaan jälleen kesän hillittömin stand up -kooste ja pannaan jalalla koreasti lavatansseissa Klubin parketilla.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, jos jäljellä.