EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.10.2017  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Grus Grus Teatteri: Valtavampi yksiö

Grus Grus Teatteri: Valtavampi yksiö Liput
Takaisin

Ladataan…

"Erotarina Valtava yksiö on kertomisen arvoinen. Koskaan sitä ei ole kerrottu tällä tavalla." - Anneli Kanto, Tanssi&Teatteri+sirkus -lehti

Valtavampi yksiö on railakasta fyysistä teatteria sirkustaiteilijan ja tanssijan duettona. Se on esitys eroavasta pariskunnasta ilman puuduttuvia taustatarinoita tai vaivaannuttavia tunnustuksia. Esitys on tragikoominen, suora, rehellinen ja ruma kaksintaistelu, jossa osumia saavat molemmat eron osapuolet.

Meillä suomalaisilla on juhlia moneen tarpeeseen, mutta yksi puuttuu. On nimiäisiä, ristiäisiä, häitä ja hautajaisia, mutta erolle ei ole rituaalia ja kuitenkin yli miljoona täällä asuu yksin. Valtavampi yksiöon yksi tapa juhlistaa uuden elämän alkua, karistella pois menneitä.

Kiitetty ja monipuolinen Grus Grus Teatteri viettää 10-vuotisjuhlaansa, minkä kunniaksi ryhmä lämmitti ja edelleen kehitteli Korjaamollakin vierailleen Valtava yksiö -esityksensä.

 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00

Ikärajaton

Esityksen kieli: suomi

Esityksen kesto: 1 h

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja

Alennukseen oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.
Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa  www.korjaamo.fi.