Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.1.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Vaeltava Vitsaus, Afromikko

Vaeltava Vitsaus, Afromikko liput
Takaisin

Ladataan...

Vaeltava Vitsaus

Vaeltava Vitsaus on lokakuussa 2015 perustettu country & western -yhtye. Bändin toteutuminen on myös Poutahaukat-yhtyeestä tunnetun keulahahmo Marko Haaviston pitkäaikaisen haaveen täyttymys.

Yhtyeen ohjelmisto on pitkälti omasta kynästä. Keikkasetissä soivat lisäksi myös sellaiset yhdistelmät, joissa hahmot kuten Unto Mononen ja Hank Williams paiskaavat lempeästi kättä keskenään. Lähtökohtana kaikkeen ovat mies, kitara ja tarina.

Ensimaistiaisena Vaeltava Vitsaus esittää suomalaisen suosikki-iskelmän 80-luvun alusta, jossa vanha puetaan boom-chicka-boom -asuun ja molli vaihtuu duuriin. Yhtyeen debyyttisingle Elämän valttikortit julkaistaan syksyllä 2016. Katso myös musiikkivideo!

Kokoonpano:

Marko Haavisto - laulu ja akustinen kitara
Jakke Kauppinen - sähkökitara
Oskari Haavisto - bassokitara
Kuja Salmi - rummut

Yhtyeen illan ohjelmaan kuuluu myös vieraileva tähti: laulajatar Kantri-Kerttu, joka omien soolonumerojensa lisäksi laulaa myös duettoja Markon kanssa. Luvassa on kauniita suomenkielisiä yhteistulkintoja esimerkiksi June Carter & Johnny Cash - ja Nancy Sinatra & Lee Hazelwood -ikihelmistä.

Katso Vaeltavan vitsauksen keikat allaolevalta keikkalistalta.

 

Lämppäri: Afromikko

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1 € (norm. 3 €)