Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 14.5.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Crushing the North tour 2017: Vader (POL), Decapitated (POL), Thy Disease (POL) +2

Crushing the North tour 2017: Vader (POL), Decapitated (POL), Thy Disease (POL) +2 liput
Takaisin

Ladataan...

VADER JA DECAPITATED KOLMELLE KEIKALLE SUOMEEN
Death metalin suurnimet kiertävät toukokuussa Pohjois-Eurooppaa

Äärimetallin ystäville on luvassa aurinkoinen loppukevät: Puolalaiset death metal -yhtyeet Vader ja Decapitated kiertävät toukokuussa Suomea kolmen keikan verran.

Vader on legenda! Tämä Puolan Olsztynistä kotoisin oleva yhtye on perustettu 1983 - samana vuonna kuin muut death metal -pioneerit Death ja Possessed. Vaderilla kesti kymmenen vuotta saada ensimmäinen pitkäsoittonsa julki, ja vuoden 1992 albumi The Ultimate Incantation onkin yksi genren klassikoista. Ja Vader jaksaa: yhtyeen uusin albumi The Empire julkaistiin loppuvuodesta 2016.

Puolan Kronsossa vuonna 1996 perustettu Decapitated on eräs modernin death metalin arvostetuimmista nimistä. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät blastbeat-pitoinen mutta groovaava death ja tyylitajuinen melodisuus ainutlaatuisella tavalla. Decapitatedkin on ehtinyt moneen: bändi on kiertänyt muun muassa Children of Bodomin kanssa Eurooppaa ja At The Gatesin kanssa Pohjois-Amerikkaa. Suomeen tämä death metal -innovaattori saadaan, yllättävää kyllä, nyt ensimmäistä kertaa.

Vaderin ja Decapitatedin kanssa kiertää krakovalainen Thy Disease, jonka modernissa ilmaisussa yhdistyvät industria-tunnelmat, death metalin julmuus ja groovaava tarttuvuus. Crushing The North -kiertueen toteuttaa helsinkiläinen Elektrik Products -ohjelmatoimisto yhteistyössä Enslain Magazinen kanssa.

Yhtyeiden linkit:

www.vader.pl

www.decapitatedband.net

www.thydisease.com

www.elektrikproducts.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Liput ovelta 30 €