EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.9.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Unkind, Baltimor & Pakkosyöttö

Unkind, Baltimor & Pakkosyöttö Liput
Takaisin

Ladataan…

 

Lauantaina 2.9. Bar Loosen alakerrassa tulee koko ilta heviä ja harkkia niin lujaa, että parempi pitää pää ylhäällä! Illan aikana nähdään kolme toinen toistaan kovempaa bändiä, jotka antaa sellaista musiikillista sakinhivutusta, että alta pois!  

Bileet tulee käynnistämään melko tuore ryhmä nimeltä Pakkosyöttö, joka tykittelee yhdeksänkymmenlukulaista hardcorea Dischord-vaikutteilla. Kyseinen bändi saattaa olla bändinä uusi, mutta sen soittajilla sen sijaan on vankka kokemus bändihommista aina ysäriltä lähtien. Tämä Kylmä Sota, Pää Kii- ja Endstand-miehistöä sisältävä kvartetti on tunnettu hurjista live-esiintymisistään, ja on ehdottoman tarkastamisen arvoinen bändi jos ysäriharkkimeiningit yhtään maistuu.

Alkuillan hc-litsarin jälkeen hommaa jatketaan keskikaljanhajuisella perushevillä, jota tulee tarjoilemaan aina yhtä kova Baltimor. Luvassa on jälleen kerran vihaisia riffejä, piinkovaa soittoa ja hyvää jytinää. Nää jätkät ei puhaltele vaan tietää mitä ne tekee.

Illan viimeisenä esiintyjänä nähdään jo 90-luvun puolella perustettu Unkind, joka jatkaa edelleen tinkimättömällä linjallaan, jonka avainsanoja ovat yhteiskuntakriittisyys, metallinen hardcore, crust ja d-biitti. Unkind on soittanut tänä vuonna keikkoja juhlistaen 20-vuotista taivaltaan, ja saapuu nyt myös Bar Looseen. Keikalla tullaan kuulemaan kappaleita kaikilta pitkäsoitoilta bändin uran ajalta sekä näkemään vierailuja bändin aiemmilta jäseniltä.

 

 

barloose.com/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.