Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 13.3.2017  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

UMO feat. Max Zenger: West Coast Jazz

UMO feat. Max Zenger: West Coast Jazz liput
Takaisin

Ladataan...

UMOn kevätkauden toisessa Koko Jazz Clubin maanantaikonsertissa liikutaan Yhdysvaltain länsirannikon cooleissa musiikillisissa maisemissa. Luvassa on musiikkia merkittävältä länsirannikon jazz-sovittajalta Marty Paichilta sekä Bill Holmanilta, jonka ura on jatkunut menestyksekkäänä jo seitsemän vuosikymmentä. Muita säveltäjä- ja sovittajanimiä ovat mm. Bob Brookmeyer ja Gerry Mulligan.

Solistina konserteissa nähdään Turusta, Suomen länsirannikolta, kotoisin oleva alttosaksofonisti Max Zenger. Sibelius-Akatemian jazzosastolla opiskeleva Zenger on kotonaan niin perinteisen swingin kuin kokeellisemman modernin jazzin parissa. Hänet voi nähdä mm. Maxxxtetin ja Aura Flow'n riveissä. Konsertin kapellimestarina toimii Mikko Hassinen.

Konsertti kestää väliajan kanssa noin 2 tuntia. Huom. 45 minuuttia ennen konserttia pidetään Enemmän irti esityksestä -keskustelutilaisuus, joissa solisti Max Zenger kertoo esityksen taustoista.

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/umo-feat-max-zenger-west-coast-jazz


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:45

Showtime 19:00
Konsertin kesto väliajan kanssa n. 2h

Numeroimattomat istumapaikat

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella. Alennusliput opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille, työttömille ja koululaisille.