Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.4.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tuuttimörkö + Aksim

Tuuttimörkö + Aksim liput
Takaisin

Ladataan...

Tuuttimörkö

Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii yökerhon kappaleiks. Oikean gangsterin live on ebin. Ja cateringiksi riittää savuke + kola.

 

 

Alun perin Tikkakoskelta kotoisin olevalla, sittemmin helsinkiläistyneellä Aksimilla on monta rautaa tulessa. Parhaiten hän lienee tunnettu räppikansalle Kemmuru-yhtyeen sympaattisena Mc:nä, mutta sen ohella hän on myös osaava DJ ja kovan luokan tuottaja. Biittinikkarin taidoistaan ja laadukkaista sävellyksistään kehuttu monilahjakkuus kuuluu myös HKI Crates -tuottajakollektiiviin. Hän on ollut tuottajana useilla kotimaisilla sekä ulkomaisilla rap-levyillä. Varsinaisen aliaksensa lisäksi Aksimilla on useita pseudonyymejä ja nimivariaatioita. Hänet on vuosien varrella opittu tuntemaan mm. aliaksilla Bläksim, Bläkie Flawless, Aksim2000, XDJ Aksim sekä Jakomäen Tyson.

Aksim on alkanut Kemmurun määrittelemättömän keikkatauon aikana työstämään omaa soolomateriaalia. Ensimmäinen soololevy Isompaa kuin Aksim julkaistiin alkukesästä 2014.

 

(Pe-La välinen yö)

www.facebook.com/Tuuttimorko/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 00:00
(Pe-La välinen yö)

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.