EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.12.2017  /  45 Special  /  Oulu

Tulvaklubi: Devin the Dude + Aivovuoto + DJ Kridlokk

Tulvaklubi: Devin the Dude + Aivovuoto + DJ Kridlokk Liput
Takaisin

Ladataan…

TULVA KLUBI: DEVIN THE DUDE (USA) + AIVOVUOTO + DJ KRIDLOKK

DEVIN THE DUDE (USA)
Stoner-räpin kummisetä ja underground-konkari nähtiin alkuvuodesta Suomessa, ja uusintavierailu on tervetullut, sillä ainakin Helsingin-keikka oli loppuunmyyty. Acoustic Levitation -albuminsa keväällä julkaissut houstonilaisräppäri tunnetaan funk- ja jazz-pohjaisten biittien päälle räppäämistään pilven, oluen ja naisten täyteisistä tarinoista. Keikoilla juhlitaan uutta albumia, mutta kuullaan myös klassikot kuten Lacville ´79 & Doobie Ashtray.

AIVOVUOTO
Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kolme kiiteltyä ja arvostettua levyä; "Aivovuoto", "Vihaa Karkkia", sekä splitin Khidin kanssa "Se Tuli Televisiosta / Sushi Drive-by". Tuleva neljäs albumi sivuaa hyvinvointiteemaa, ja kantaa nimeä "Dötöx". Levy näki päivänvalon Kesäkuussa 2017.

DJ KRIDLOKK
Suomirapin arvostetuimpiin lukeutuva musta eminenssi, joka on viimeisimmillä levyillään pongahtanut kerta toisensa jälkeen albumilistan top kymppiin. Mies mustissa, musa mustissa, mieli mustissa, huumori mustissa. Jakautunut persoonallisuus, joka puskee DJ Kridlokkina perinteistä Memphis-soundia ja Khidinä maan synkintä grimea hymyssä suin. Median rap-älyköksi ristimä, tuottaja, UG-airut, KCMD-mafioso, jonka tuotantoon kuuluu mm. Paperi-T:n kanssa tehty yhteisalbumi, jonka nimi on niin vaikea, ettei sitä kukaan muista tai pysty lausumaan.

 

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

OVET AUKI 20:00

LIVET ALKAA 21:00