Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.5.2017  /  45 Special  /  Oulu

Tulva Klubi: Tapani Kansalainen, Opaali, Mouhous

Tulva Klubi: Tapani Kansalainen, Opaali, Mouhous liput
Takaisin

Ladataan...

? TAPANI KANSALAINEN ?

Hiljattain uudet sinkkunsa, "Roskiin" ja "Lyijymoodi", julkaissut Tapani Kansalainen on tehnyt paluun kaukomailta!

"Kaatoja ja rännejä" -julkaisullaan vuonna 2014 albumilistan kärkikymppiin kohonnut artisti on tunnettu leppoisan nasevasta riimittelystä, josta ei itseironiaakaan puutu. Tuotantopuolella kunnioitetaan funk-soundeja West Coast -otteella. Tapsa Kansalainen, aka Nami Tamminen, aka Vesku Roili on vaikuttanut myös Edorfin ja Hannibalin live-yhtyeissä kosketinsoittajan roolissa.

- - -

? OPAALI ?

Opaali on alun perin Orivedeltä kotoisin oleva ja sittemmin tamperelaistunut, vuodesta 1999 musiikkia tehnyt suomalaisen gangsta räpin pioneeri. Tämä Olari 21 Musiikin uusimpia sainauksia oleva artisti julkaisi edellisen levynsä vuonna 2010 Monsp Recordsin kautta. Tämän jälkeen hän vietti viisi vuotta hiljaiseloa Aasian suunnalla ja tekee nyt isosti paluun suomiräp-skeneen.

Artisti jatkaa linjaansa päihdepainotteisen räpin suhteen ja syksyllä 2016 julkaistavan EP:n nimi onkin aiheeseen sopiva Edelleen fiktillä vol 1. Viimeisen vuoden aktiivisesti studiolla viettäneeltä artistilta pistetään pihalle nyt ensin EP. Opaali kuitenkin työstää jatkuvasti uutta materiaalia.

- - -

? MOUHOUS ?

Mouhous on hip hop -yhtye, jonka kiehtovassa ulosannissa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit, sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka. Yhtye on kiinnitetty Etenee Recordsille, joka toimii Warner Music Finlandin alla. Nelikko muodostuu Korstoraatiossa vaikuttavasta SuperDuvesta, Monakosta, ja Van Hegenista, sekä tuotannosta vastaavasta Axel Cashista. Mouhous on tähän saakka julkaissut viisi toinen toistaan kovempaa singleä musiikkivideoineen, jotka löytyvät syyskuussa 2016 julkaistulta kuuden kappaleen "Crackstreetboys" -debyytti-EP:ltä. Uusi "Leposyke 300" -single julkaistiin huhtikuussa 2017, ja se on nostanut yhtyeen suosiota entisestään.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime klo 20:30