Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.3.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

TubeTour 2017

TubeTour 2017 liput
Takaisin

Ladataan...

TubeTour 2017 on pian täällä!

Joukko huipputubettajia ottaa pian haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen. 

Luvassa on ennennäkemätön lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. 

Tätä ei kannata missata! Lisätietoa: www.tubetour.fi

TUBETTAJAT

Herbalisti

Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. Myös Lakon & Herban BOKSI TV-ohjelmasta tuttu, supersuosittu Herbalisti uskoo itseilmaisuun Tubessa ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

Hermanni

Hermanni Hyyryläinen on hauska ja hurmaava tyyppi. Suomen kieltä Turun yliopistossa opiskeleva Hermanni rakastaa leikitellä kielellä ja tekee videoita vahvalla murteella. Elämässä reteesti omaa polkuaan kulkeva Hermanni avaa arkeaan kasvavalle seuraajajoukolleen viikottain vlogin muodossa.

 Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Hyvän mielen lähettilääksi 2017 nimitetty Maiju toivoo, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja toisensa juuri sellaisena kuin ovat. 

ZoneVD

Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys, josta innokas yleisökin syttyy.

Annika

Annika on pirteä persoona ja supersuosittu videobloggaaja, joka tunnetaan myös poikkeuksellisen kauniista Instagram-kuvistaan. Annika vlogi pitää sisällään monia aihealueita muodista ruuanlaittoon ja syvällisempiin pohdintoihin.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan kanssa.

Liput ovelta 20€, jos jäljellä.