EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 18.1.2018  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Tositarinoiden paluu!

Tositarinoiden paluu! Liput
Takaisin

Ladataan…

Opi tositarinoiden taitajaksi. Kaikkein toivotuin aiheemme uusintana.

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta. Tammikuun iltakoulussa Mikko Numminen, Juha Hurme ja Anu Silfverberg opettavat olennaisen kertovasta tietokirjoittamisesta. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjailijoille ja sellaisiksi haluaville.

Iltakoulussa opit muun muassa nämä asiat:

- Kertomuksen lumo ja sudenkuopat
Kuinka kirjoittaja vangitsee lukijan huomion ja pitää tämän otteessaan? Entä mitä sudenkuoppia hänen tulee varoa? Suomen Kuvalehden tuottaja Mikko Numminen kertoo, mihin asioihin hän kiinnittää huomiota editoidessaan pitkiä feature-juttuja. Numminen on kerronnalliseen journalismiin erikoistunut kirjoittaja ja ediittori, joka työskenteli 2003-2013 Imagen päätoimittajana.

- Faktasta tarinaksi
Miten tosiasioista mehustetaan tarina? Kirjailija Juha Hurme kertoo omat vinkkinsä kirjoittamiseen ja siihen, kuinka raaoista faktoista syntyy vetävä teksti. Hurme on palkittu teatteriohjaaja ja kirjailija. Hänen teoksensa Niemi (Teos) voitti kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon vuonna 2017.

- Rakenne, rakenne, rakenne!
Se ratkaisee lähes kaiken, mutta miten? Anu Silfverberg kertoo, miten tekstin rakennetta hahmotetaan, millainen rakenne toimii ja millainen ei. Miten rakenne palvelee tekstin sisältöä ja lukijaa? Silfverberg on palkittu toimittaja ja kirjailija. Hän kuuluu Long Playn perustajajäseniin ja on sen toimituspäällikkö.

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä

www.longplay.fi/iltakoulu


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:15-20:00

Tilaisuus klo 16:15 - 20:00

Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä. Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille.