EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  GONG  /  Turku

Töölön Ketterä, Kube

Töölön Ketterä, Kube Liput
Takaisin

Ladataan…

Töölön Ketterä jatkaa vuoteen 2017 vielä edellistä isommin. Esikois-EP:n ja sitä seuranneiden kymmenien keikkojen myötä yhtye on kasvattanut laajan fanikunnan läpi Suomen.

Muun muassa Emma-, Femma- kuin Radiogaalassakin ehdokkuudet ansainnut bändi työstää parhaillaan seuraavia julkaisujaan joita ilmestyy kevään 2017 mittaan. Tämän ohella Töölön Ketterän kalenteria täyttää kesän festarit sekä laaja kiertue joka ylettyy Lapista Tallinnaan.

 

Kube on artisti, tuottaja, ja DJ, joka on jo yli vuosikymmenen ajan työstänyt musiikkia, sekä julkaissut muun muassa "KBNRPNT mixtape" -omakustanteen, sekä Monsp Recordsin kautta tulleet albumit "Lentokonetila", "Flow", ja "Purppura". Purppura julkaistiin joulukuussa 2015, ja se sai niin faneilta, medialta, kuin kollegoiltakin ylistävät arviot sekä Emma ehdokkuuden.

Syksyn 2016 single ''Plug'' ylitti kultarajan, ja sen lisäksi myös feat.-vierailut ovat tuoneet jalometallia. Viimeisimmät sinkkujulkaisut "Plug", "Milj000000na feat. Mari Johanna &Tippa-T", "Originaali", "Viestei feat. Pianomies", ja "Finessaan" antavat osviittaa tulevan albumin soundimaailmasta. Uusi albumi sekä uusia feat.-proggiksia on luvassa aktiivisen keikkailun lomassa vuonna 2017.

 

www.facebook.com/events/867814823393532/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:30

Liput ovelta 15 €, mikäli vielä jäljellä.