Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.4.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tono Slono + Tommishock & Kalifornia Keke

Tono Slono + Tommishock & Kalifornia Keke liput
Takaisin

Ladataan...

Aito northside nagetti Tono Slono räppäsi itsensä yleisön tietoisuuteen Ruudolfin ja Karri Koiran kanssa Vähäiset äänet -kokoonpanossa, kun moni nykyräppäri vielä rääkyi pinnasängyssään. Kun näet hänet edessäsi, onkin hän jo seuraavassa hetkessä hiipinyt toisaalle, soolouralle, vierailulle lukuisten artistien biiseille tai SMC Lähiörottien riveihin. Tono Slonon flow ja tyyleillä räppäämisen lahja hakee veroistaan.

 

Tommishock & Kalifornia-Keke: Kaksi pitkän linjan artistia yhdistävät näkemyksensä modernista hiphopista. Maaliskuussa 2016 julkaistu kiitelty debyyttialbumi Rotaatio maalasi kuvaa kaksikon soundista ja projekti on saamassa jatkoa vuoden 2017 aikana. Ensimmäiset singlejulkaisut ovat kaavailtu alkuvuoden ensimmäiselle puoliskolle. Bändin musiikki pääsee oikeuksiinsa livetilanteessa, jolloin viritetyt moogit, efektoidut vokaalit ja subiaallot vyöryttävät kuuntelijan alleen. Tulevaisuus ei tunne armoa.

 

(Pe-La välinen yö)

www.facebook.com/TonoSlono/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 00:00
(Pe-La välinen yö)

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.