EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.2.2018  /  Ravintola Vispilä  /  Forssa

T:mi Ahvonen-Ikola

T:mi Ahvonen-Ikola Liput
Takaisin

Ladataan…

Tervetuloa SointiKlubille viettämään hauskaa iltaa Niko Ahvosen ja Antti Ikolan seuraan! Boogie duo soittaa joutuisan kavalkadin 40-luvun rock and rollia, garage-jatsia sekä muutamia muunnelmia duolle Niko Ahvosen omasta ohjelmistosta.

Ahvonen-Ikola on sattuman kautta syntynyt ensemble, sattumaa ei kuitenkaan ole se, että jo noin 10 vuoden ajan he ovat saaneet viihdyttää ihmisiä mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa; yleisön yllättynyt ja iloinen palaute on aina saanut heidät tarttumaan jokaiseen keikkaan! Olohuone, keilailuhalli, rock-klubi, laiva, sama se. Kyllä sujuu!!

Niko Ahvonen tunnetaan parhaiten suomenkielisen soul-musiikin esittäjänä, Antti Ikola on tehnyt mittavaa uraa huippuorkesterien kosketinsoittajana ja levytuottajana.

 

www.vispila.fi/sointiklubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

***

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.