EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.10.2017  /  GONG  /  Turku

Tippa-T & Bizi, Musta Hanhi

Tippa-T & Bizi, Musta Hanhi Liput
Takaisin

Ladataan…

PME Recordsin talliin kiinnitetyltä Biziltä on julkaistu tuplasinkku ”Sä / Zoneis” ja tuore ”TRAPPIST-EP”, jotka on tehty yhdessä Tippa-T:n kanssa. Julkaisut antavat esimakua Bizin ja Tippa-T:n tulevasta TRAPPIST-1 -nimellä kulkevasta kokopitkästä.

Biziltä on julkaistu myös Sideshow -nimellä tehty neljän biisin englanninkielinen EP toukokuussa 2017. Saundillisesti Bizi liikkuu saumattomasti R & B:n ja nykyräpin välimaastossa.

Tippa-T, PME Recordsin kultainen kukko, nousi esikoisjulkaisullaan 2014 hetkessä latauslistan kärkeen. Hittisingleä Mehu on kuunneltu Spotifyssa jo lähes 4 miljoonaa kertaa ja biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli kaksi miljoonaa näyttöä. Energisistä trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä hengästyttävästä konekivääriflow’staan tunnettu Tippa-T julkaisi debyyttilevynsä White kesäkuussa 2015.

Musta Hanhi on tyylilajiltaan kirjava ja biitit taittuvat synkän trapin alueelta aina meneviin rumpubassolinjoihin, unohtamatta herkempää puolta. Kansankielellä Mustah Hanhi tunnetaan myös nimellä Hannu. Krah krah kuuluu soidinlaulu, jonka tarkkakorvaisin saattaa kuulla 20810 aluella Turussa.

www.facebook.com/kikkomanne/

www.facebook.com/mustahanhi/

www.facebook.com/events/143375519591309/?fref=ts


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 00:00
(Pe-La välinen yö)

Liput ovelta 13 €, mikäli vielä jäljellä.