EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - La 21.7.2018  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2018

Tikkurila Festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Vuoden 2017 Tikkurila Festivaali oli loppuunmyyty 25 000 juhlijan kävijäennätyksellä!

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Festivaalin normaalihintaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin. Seuraa Tiketin ja Tikkurila Festivaalin sivuja kuullaksesi edullisemmista early bird -lipputyypeistä!

***

SILVER VIP (K-18):

SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP-alueelle. VIP-lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP-alue, missä on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma ministage. VIP-alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille lavoille. SILVER VIP -lipun hintaan EI kuulu illallinen, yöruoka eikä juomat, vaan ne ovat ostettavissa paikan päältä erikseen.

GOLDEN VIP (K-18):

GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP-alueelle. VIP-lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP-alue, missä on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma ministage. VIP-alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille lavoille. GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy ruokaranneke. GOLDEN VIP -ruokarannekkeella voit käydä syömässä VIP-ruokamaailmassa niin monta kertaa kuin haluat.

Silver- ja Golden-asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten.