EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - La 21.7.2018  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2018

Tikkurila Festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Tikkurila Festivaalilla vietetään tulevana kesänä 5-vuotisjuhlia! Tämä ympäristöystävällinen tapahtuma on tullut tunnetuksi paitsi kotimaisen musiikin eturivin artisteista myös suuresta panostuksesta asiakaskokemukseen ja elämyksellisiin puitteisiin.

Vuoden 2017 loppuunmyytyyn tapahtumaan saapui paikalle ennätykselliset 25 000 festarikävijää yli 70 eri paikkakunnalta.

Esiintyjät:

Perjantaina 20.7.2018
Cheek

Kaija Koo

JVG
Evelina
Lauri Tähkä
Roope Salminen & Koirat
Pariisin Kevät

Lauantaina 21.7.2018
Apulanta
Elastinen
Jenni Vartiainen
Juha Tapio

Teflon Brothers
Olavi Uusivirta

Viimeiset artistijulkaisut ovat tiedossa helmikuun aikana 2018.

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton

1 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
Pääsylippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:
Premium-pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
Kahden päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

SILVER VIP (K-18):
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on ainoastaan VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18):
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP -asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

BUSINESS VIP (K-18):
BUSINESS VIP -liput on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille, kumppaneille ja sponsoreille. BUSINESS VIP -lippuja ei ole myynnissä perinteisissä kanavissa. BUSINESS VIP -liput voit hankkia laskua vastaan suoraan osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi

Silver- ja Golden-asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.