0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - La 22.7.2017  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2017

Takaisin

Ladataan...

tikkurilafestivaali.fi

Tikkurila Festivaali on tullut viime vuosina tunnetuksi laadukkaasti järjestettynä tapahtumana. Tämän lisäksi silmiin pistävää on ollut sekä Tiksin täysin oma tunnelmansa että ihmisten iloisuus ja rentous.
Tikkurila Festivaali on rikkonut joka vuosi yleisöennätyksensä, ja tulee tekemään sen takuuvarmasti myös kesällä 2017.

PERJANTAI 21.7.2017
Haloo Helsinki!, Mikael Gabriel, SANNI, Profeetat, Ellinoora, Jukka Poika, Teflon Brothers ja Kaija Koo.

LAUANTAI 22.7.2017
Vesala, Happoradio, Pete Parkkonen, Antti Tuisku, Roope Salminen & Koirat, JVG, Apulanta ja Irina.


Ikäraja: Ikärajaton

1 PÄIVÄN PERUSLIPPU:
Pääsylippu takaa vain yhden sisäänpääsyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu. 

1 PÄIVÄN PREMIUM -LIPPU:
Premium -pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

2 PÄIVÄN PERUSLIPPU:
2 päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

SILVER VIP (K-18):
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP -alueelle. VIP -lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP -alue, missä on vain VIP -asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP -alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille. SILVER VIP -lipun hintaan ei kuulu illallinen eikä yöruoka, vaan ne ovat ostettavissa paikan päältä erikseen.

GOLDEN VIP (K-18):
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP -alueelle. VIP -lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP -alue, missä on vain VIP -asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP -alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille.
GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy ruokaranneke, joka sisältää sekä illallisen, että yöruoan. HUOM! Ruokarannekkeella voit käydä syömässä niin monta kertaa, kuin haluat. Ostaessasi GOLD VIP -lipun ennakkoon säästät myös siihen verrattuna, että ostat ennakkoon SILVER VIP -lipun ja tapahtumassa illallisen ja yöruoan erikseen VIP- alueen myyntitiskiltä. Tapahtuman myyntitiskiltä ostetulla ruokalipukkeella voi ruokailla vain yhden (1) kerran.
VIP menu julkaistaan kevään 2017 aikana.

BUSINESS VIP (K-18):
(Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilattava erikseen osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi)
Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille, heidän asiakkailleen, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja BUSINESS VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma-, VIP -alueelle että yksityiseen yrityskäyttöön varattuun BUSINESS VIP -loungeen. BUSINESS VIP -lipun hintaan kuuluu sekä illallinen että yöruoka VIP -alueella + BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut.