Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2.2. - To 11.5.2017

Tiketti Galleria: Risto Puurunen - Shadows in the air VIII

Tiketti Galleria: Risto Puurunen - Shadows in the air VIII liput
Takaisin

Ladataan...

Puurunen on suomalainen kuvataiteilija sekä muusikko. Hän on ollut yhdessä Cleaning Women -yhtyeensä kanssa aktiivinen kulttuurikentillä jo vuodesta 1996. Yhtye säveltää ja tuottaa kokeellista melodista rytmimusiikkia DIY -soitinten avulla. Cleaning Women on persoonallisten instrumenttiensa lisäksi tullut tunnetuksi vahvasti visualisoiduista, energisistä keikoistaan.

Materiaaleina teoksissa on käytetty pääosin kierrätystavaraa, kuten osa vanhoista projektoreista, löytöjä kirpputoreilta sekä muoviroskaa ja rautalangan pätkiä. Näyttely on esillä 3.2.-4.4. Näyttely on jatkumoa Puurusen aikaisemmille teossarjoille, joita on nähty mm. Mäntän kuvataideviikoilla, Retretin kesänäyttelyssä sekä Galleria Oksasenkatu 11:ta. Kaikki teokset ovat myynnissä sekä näyttelytilassa että Tiketti Gallerian verkkokaupassa 10.02. alkaen.

Keräämme yhteystietosi oston yhteydessä teosten noutoa tai mahdollista kuljetusta varten. Ostettuasi teoksen, otamme sinuun yhteyttä 3 arkipäivän sisällä.

Halutessasi lisätietoja teoksista tai kotiinkuljetuspalveluistamme ennen ostopäätöksen tekemistä, otathan yhteyttä galleria@tiketti.fi

HUOM! teosta ei voi noutaa R-kioskilta.


teoksia löytyy  rajattu määrä  loppuunmyyty

 


 

1.SOTE (2017)
RISTO

2.KIKY (2017)
RISTO

3.BIRD LEFT THE METROPOL (2015)
RISTO

4.MACHINE-W (2014)
RISTO

5.BIRD (2014)
RISTO

 

Tiketti
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki