EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Tiisu, Ursus Factory + support

Tiisu, Ursus Factory + support Liput
Takaisin

Ladataan…

TIISUN VUODEN AINUT KEIKKA JA MUITA JUMALAISIA ROCK-BÄNDEJÄ ÄÄNIWALLISSA

Tiisu on ollut 2017 loppuvuodesta lähtien ensimmäistä kertaa tauolla ja tälläkin hetkellä kalenterissa ei näy muuta kuin tämä keikka. Syyt taukoon ovat olleet Henrik Illikaisen (Tiisu-mies) mukaan: "Tästä touhusta tuntui tulevan väärällä tavalla liian vakavaa".

Ääniwallissa on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä vilaus murrosvaiheessa olevasta bändistä. Bändistä joka hakee sitä samaa paloa, joka alkuvaiheissa oli, ja joka aina musiikin matkaan antautuessa tänä päivänäkin sisältä kumpuaa.

Tämä on Tiisun ainoa keikka tänä vuonna. Se raottaa verhoa yhtyeen keskeneräisestä ja tulevaisuutta valmistelevasta vaiheesta, jonka määränpäässä siintää bändin uusi suunta, joka aika varmasti kuullostaa kaikkien korvaan siltä samalta paskalta kuin aina. "Eli ei hätää, vaihtobasso pomppii ja nasaalisti lauletaan hurjasti ees taas säntäilevien melodien kera jatkossakin", Illikainen väittää.

"Ensin pitää saada itsensä vain uskomaan, että just se on ok. Se on ok, että on bändi nimeltä Tiisu."

Keikalla kuullaan joitain uusia biisejä, mut ennen kaikkea sitä vanhaa hyvää.

Ursus Factory on helsinkiläinen garagerock-duo, jossa kaksi lapsenkasvoista jätkää, Jussi ja Allu, saavat aikaan hillittömän energian ja riffit lyövät turpiin mutta tunnelma on samaan aikaan täynnä miltei ylitsevuotavaa herkkyyttä.

Keikalla bändi ottaa hyvien biisien, sattuman ja improvisaation avulla yleisön vahvasti osaksi primitiivistä rock-rituaalia, jossa on kyse enemmänkin pidäkkeettömästä itseilmaisusta kuin cooliudesta tai muusta tyhjänpäiväisestä.

+ SUPPORT (julkistetaan myöhemmin)

Facebook-tapahtuma täällä

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-02:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.