Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.3.2017  /  Someron Monitoimihalli  /  Somero

Tiisu - Levynjulkaisukeikka

Tiisu - Levynjulkaisukeikka liput
Takaisin

Ladataan...

Tiisun toisen albumin "Tänne ei jää kukaan" levynjulkaisukeikka järjestetään Someron Monitoimihallilla 17.3. Keikkamiljöö on omalaatuinen: pimeä liikuntasali, iso haitarikatsomo ja liikuntasalin keskellä Tiisu. 

Kyseessä on Tiisun ensimmäinen keikka seitsemään kuukauteen. Luvassa erityismeininkiä puoliajan kera. Keikalle myös järjestetään eksoottinen kyyditys "Bussi Somerolle", joka lähtee Helsingistä. Bändin jäseniä matkustaa mukana ja luvassa pientä ohjelmaa. Lisätietoa bussikyydityksestä lähipäivinä. 

"Tänne ei jää kukaan" levy ammentaa paljon pienen paikkakunnan elämästä. Somerolta kotoisin oleva Henrik Illikainen sanoo seuraavaa:

"Somero on se paikka, josta monet Tiisun biisit ovat saaneet inspiraationsa, varsinkin tämän uuden levyn suhteen. Suosittelen kaikkia bändistä kiinnostuneita saapumaan tälle ainutlaatuiselle keikalle: tätä autenttisempaa Tiisukokemusta tuskin voi saada. "

Keikan jälkeen jatkot paikallisessa Hämeenportti-ravintolassa, jossa Tiisun solistin Henrik Illikaisen vanha bändi Kärkky soittaa viimeisen keikkansa.

www.facebook.com/tiisuofficial/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan lipunostaneen huoltajan seurassa veloituksetta.

Someron Monitoimihalli
Kiiruunpolku 8, 31400, Somero