Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.3.2017  /  45 Special  /  Oulu

Tiisu

Tiisu liput
Takaisin

Ladataan...

"Tiisu on onnistunut siinä, missä YUP:t sun muut eivät, eli tekemään oikeasti musikaalista änkyröintiä, jossa ei ole yhtään vieraannuttavaa aspektia. Tämä voi olla yksi vuoden yllätyshittejä isolla skaalalla." -Arttu Tolonen, Soundi

"Suomirokin paluu!", huusi joku. "Jos vielä soitatte yhdenkin humpan, niin tuun katkaisemaan teidän mandoliinit!", huusi toinen. Tiisu on somerolaisen Henrik "Tiisu" Illikaisen luotsaama kuusihenkinen karavaani, jonka musiikki on räiskyvää mutta tarttuvaa maalailua suomalaisesta juroudesta, rokin, popin, kömpelön twistin ja humpan keinoin. Tiisu on kuin ujo suomalainen mies nousuhumalassa. Ujouden paineiden purkautuessa käytös muuttuu epäasialliseksi mutta sympaattiseksi ja oman humalansa nämä parikymppiset hyypiöt saavat musiikista.

Tiisu on tunnettu spontaaneista ja riehakkaista keikoistaan, joiden hallittu kaaos saa paatuneimmatkin mörököllit hymähtämään. Tiisun keikoilla et voi ennakkoon tietää mitä tulee tapahtumaan koska sitä ei yleensä tiedä bändi itsekään.

Tiisun toinen studioalbumi julkaistaan maaliskuussa.

www.tiisu.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime klo 20:30