EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 9.9.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Thunderpussy (USA), Menkkaklubi DJ's

Thunderpussy (USA), Menkkaklubi DJ's Liput
Takaisin

Ladataan…

ROCK-YHTYE THUNDERPUSSY KLUBIKEIKALLE HELSINKIIN

Showtime:
19:00 Menkkaklubi DJ's
20:30 Thunderpussy

Tuoreella debyytillään näyttävän sisääntulon tehnyt Thunderpussy saapuu syksyllä Suomeen. Neljästä naisesta koostuva jenkkibändi nousee Helsingin On The Rocksin lavalle sunnuntaina 9. syyskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 20. kesäkuuta Tiketissä.

Rock 'n' roll ei ole kuollut jos Thunderpussylta kysytään. Viime kuussa debyyttialbuminsa julkaissut naisnelikko yhdistelee vanhan ajan klassikkosoundeja rikkoen mennessään kaikki rockiin liittyvät stereotypiat. Nopeasti yleisönsä kerännyt yhtye löi läpi singleillään "Speed Queen" ja "Torpedo Love" . Bändin isoimpiin faneihin kuuluu myös Pearl Jamin kitaristi Mike McCready, joka toimi tuottajana ja kitaristina biisillä "Velvet Noose".

Seattlesta lähtöisin olevan yhtyeen muodostavat sen räiskyvä vokalisti Molly Sides sekä Whitney Petty (kitara), Leah Julius (basso) ja Ruby Dunphy (rummut). Parhaillaan Pohjois-Amerikan kiertueella oleva Thunderpussy on kiinnitetty kesällä myös Eurooppaan, maineikkaille Reading ja Leeds -festivaaleille.

http://www.thunderpussyusa.com/

Menkkaklubi DJ's

https://www.facebook.com/menkkaklubi/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.