EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 30.4.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Bar Loosen vappu: The Valkyrians, Strum 101

Bar Loosen vappu: The Valkyrians, Strum 101 Liput
Takaisin

Ladataan…

Ma 30.4. eli vappuaattona Bar Loosessa iloitellaan skan, reggaen ja rocksteadyn pyörteissä kun skenen kotimainen ykkösbändi The Valkyrians tulee paikalle ja laittaa tanssit pystyyn. Piinkovan livebändin maineessa oleva The Valkyrians on ihastuttanut yleisöa jo vuodesta 2002, ja yhtyeen tanakanletkeä poljento saattelee edelleenkin takuuvarmasti kuulijansa rentoutuneeseen tilaan, jossa hiki lentää ja lanteet vatkaavat.

Illan toisena bändinä nähdään porvoolainen Strum 101, joka on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista kotimaisista bändeistä genressään. Yhtye julkaisi vuodenvaihteessa omaa nimeään kantavan debyyttialbumin, joka on tyylitajuinen kokonaisuus skata ja melodista punkrockia. Nuoresta iästään huolimatta Strum 101 pesee asenteessa, meiningissä ja soittotaidossa suurimman osan tämän hetken vanhemmista veteraaneista ja onkin kerännyt vuolaita kehuja oikeastaan kaikilta, jotka bändin ovat livenä todistaneet.

Tervetuloa mukaan viettämään vappuaatto Annankadun jytäkellariin!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.