EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.4.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Rasmus, Colorblue

The Rasmus, Colorblue Liput
Takaisin

Ladataan…

Viime vuonna pitkän hiljaiselon uudella Dark Matters -albumillaan katkaissut The Rasmus suuntaa huhtikuussa Suomen-keikoille. Tulevat keikat ovat osa marraskuussa Keski-Euroopasta ja Englannista alkanutta Dark Matters -maailmankiertuetta, joka suuntaa vielä Venäjälle ennen rantautumistaan  Suomeen. Kotimaassa yhtyeen edellinen livekeikka oli viime vuoden kesäkuussa RMJ:ssä ja sitä edeltävät esiintymiset Suomessa ovatkin vuodelta 2014.

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa.  Yhtyeellä on liki miljoona Facebook-tykkääjää ja Spotifyssä bändin kappaleet ovat keränneet kymmeniä miljoonia soittokertoja. Bändin viime syksynä julkaistun Dark Matters albumin on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family, ja siltä on julkaistu singleinä jo kappaleet 'Paradise', 'Wonderman' ja 'Silver Night'.

Colorblue on Playground Music Scandinavian yksi uusimmista perheenlisäyksistä. Colorblue sekoittaa elektronisia soundeja pop-rock klassikoiden ainesosiin.

Nelikko valmistelee parhaimmillaan uutta EP:tä, joka esittelee yhtyeen kokeilevampana kuin koskaan. Vaikutteita on haettu 70-luvun progressiivisesta rockista ja modernista elektronisesta musiikista. Levy ilmestyy toukokuussa. Sitä edeltää 16.maaliskuuta julkaistu single "My Religion".

therasmus.com


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.