EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.12.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Holy, Gretel Kivioja

The Holy, Gretel Kivioja Liput
Takaisin

Ladataan…

Tämän vuoden viimeisenä perjantai paketoidaan Bar Loosessa massiivisella rockilla, jota saapuu tarjoilemaan The Holy, joka on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista kotimaisista yhtyeistä.

Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP More Escher and Random Notes laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. 

Tällä hetkellä The Holy on vuorautunut syvälle studion uumeniin viimeistelemään uutta albumiaan, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa. Ennen kevättä ja uuden albumin julkaisua bändi tekee kuitenkin vielä yhden keikan, ja se tapahtuu Annankadun jytäkellarissa.  

Illan lämmittelyaktina toimii Gretel's Moonlight Motelin vahvaääninen laulaja-lauluntekijä Gretel Kivioja, joka tunnelmoi akustisia versioita kappaleistaan.

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)