EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.5.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Empire Strikes, Blueintheface

The Empire Strikes, Blueintheface Liput
Takaisin

Ladataan…

Helsinkiläinen energistä garagerockia soittava The Empire Strikes esiintyy lauantaina 5. toukokuuta Bar Loosessa. Bändin musiikki vie takaisin 2000-luvun vaihteen soundimaailman pariin, jolloin rämisevät kitarat ja autotallirock löivät isosti läpi. The Empire Strikes julkaisi viime vuonna kakkosalbuminsa "High Tide" ruotsalaisen action rockiin keskittyvän Bootleg Booze Recordsin kautta ja on keikkaillut muun muassa Viikatteen, Santa Cruzin, Marky Ramone´s Blitzkriegin ja Motörhead -kitaristi Phil Campbellin uuden yhtyeen kanssa. Lukuisia kertoja myös Euroopassa keikkaillut yhtye on todella kovassa livemaineessa ja noteerattu myös maamme rajojen ulkopuolella.

Blueintheface on erilaisia musatyylejä yhdistelevä, mutta punk-juuriinsa vakaasti nojaava ärhäkkä yhtye Helsingistä. Bändi on keikkaillut kotimaansa lisäksi paljon Itä- ja Keski-Euroopassa sekä aina Brasiliassa asti. Blueintheface on juuri kotiutunut 11 keikan Euroopan kiertueeltaan ja äänittää parhaillaan seuraajaa debyyttialbumilleen '33 Minutes Of Your Life'.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.