EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.4.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Blanko

The Blanko Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomen musiikkipiirejä kohauttanut ja paljon ylistystä saanut alternative rockin supertrio The Blanko julkaisee uutta materiaalia lähes neljän vuoden tauon jälkeen. The Blanko on perustettu vuonna 2006 ja bändin jäseniin kuuluvat Pauli Hauta-aho (laulu ja kitara), Jakke Saarinen (rummut) ja Jykke Tikka (basso).

The Blankon musiikkityyli liikkuu melankolisesta rockista tajunnan räjäyttäviin power-pop -kitarariffeihin. Yhtyeen edellinen albumi Into The Silence ilmestyi vuonna 2013, ja siltä julkaistut singlet Let me in ja Face the Fear keräsivät suurta suosiota niin yleisön keskuudessa kuin radioaalloilla. Uusi, säväyttävä ja odotettu kappale Addiction julkaistiin digitaalisena singlenä 23.2. kautta maan. Kappaleesta ilmestyi tyylikäs Touko Helasen ohjaama musiikkivideo samana päivänä.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Pauli Hauta-aho kuvailee biisin syntytarinaa seuraavasti: "On mielenkiintoista huomata, kuinka kaikenlaiset addiktiot ohjaavat meidän tekemisiä - joskus jopa meidän tietämättämme. Ja vaikka riippuvuuksiin tiedettävästi liittyykin pakonomainen mielihyvänhakuisuus, tapahtuu myös pinnan alla paljon, mitä ei välttämättä osata, tai uskalleta kohdata. Missä vaiheessa konventio muuttuu addiktioksi? Milloin addiktio haitalliseksi? Entä mihin vedetään raja intohimon ja riippuvuuden väliltä? Addiction on eräänlainen otanta eräänlaisesta havahtumisesta. Kaikki, mikä on hyvää, ei aina olekaan hyvää. Ja silti sitä pitää saada lisää..."

The Blanko on tunnettu energisistä livevedoista, joita sävyttää kolmikon intensiivinen karisma. Bändi on keikkaillut ympäri maailmaa - viimeisimpänä marraskuussa Hard Rock Hell -festivaaleilla Walesissa (UK). Seuraavan kerran bändi on mahdollista nähdä livenä Helsingin Bar Loosessa lauantaina 14.4.2018.

THE BLANKO IS BACK! BWARE!!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.