EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Barefoot Brothers

The Barefoot Brothers Liput
Takaisin

Ladataan…

The Barefoot Brothers - 30 vuotta turskamusiikkia ja maailmanmiehen uupumusta

Kouvolalainen The Barefoot Brothers ulottaa 30-vuotisjuhlakiertueensa Helsinkiin. Kumista selkärankaa koetellaan 19. toukokuuta Bar Loosessa. Juhlavuoden kunniaksi myös bändin Liquid Pigfarm -ensialbumi on julkaistu uudelleen LP-levynä - muodossa, jossa sen oli vuonna 1992 tarkoituskin ilmestyä. Vuosien odotus on vihdoin ohi.

Vuosia - ellei vuosikymmeniä - on saatu odottaa myös orkesterin vetäytymistä esiintymislavoilta, mutta nyt nähdään sekin ihme. Ja kuullaan: noin seitsemän veljeksen voimin tullaan rymistelemään niin helmiä nestemäiseltä sikatilalta kuin jytää uusimmalta Sound of Music Rock'n Roll -albumiltakin. Hillittömyyksiä ja huojuntaa on luvassa myös näiden ääripäiden väliltä.

Kuten nokkelimmat rivien välistä lukivatkin: mahdollisuudet kokea veljesten keikkakunto ennen määräämättömän pituista taukoa käyvät vähiin. Siispä kipin kapin lippukioskille!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.