0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 15.2.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Teenage Fanclub (UK), The Lieblings (FIN)

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/teenagefanclub.music

Vuonna 2016 uuden albuminsa "Here" julkaissut, tarttuvaa vaihtoehtopopia soittava Teenage Fanclub saapuu Suomeen! Skotlantilainen kulttibändi keikkailee Tavastialla 15.2.

Viimeksi vuonna 2010 Helsingissä klubikeikalla hurmannut Teenage Fanclub lupailee esitellä tulevalla kiertueellaan tuoretta materiaalia, sillä pitkäsoitto ”Here” on yhtyeen ensimmäinen studiolevy kuuteen vuoteen. Albumi on kerännyt ylistystä kriitikoilta, ja ”I’m In Love” -single on kerännyt Spotifyssa jo yli 300 000 kuuntelukertaa.

Vuonna 1989 perustettu Teenage Fanclub on julkaissut lukuisia pitkäsoittoja ja kaksi kokoelma-albumia. Vuonna 1991 julkaistu ”Bandwagonesque”-albumi lukeutuu yhdeksi aikakautensa kultti-soundtrackeista luoden bändille uskollisen fanikunnan. Bändin faneiksi ovat tunnustautuneet mm. edesmennyt Kurt Cobain ja Oasiksen Liam Gallagher.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.