EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Club Capital  /  Helsinki

Danceteria w/ Technasia (FRA), Paji (DEU) + Heikki L, Zacharian

Danceteria w/ Technasia (FRA), Paji (DEU) + Heikki L, Zacharian Liput
Takaisin

Ladataan…

2018 alkoi Danceterian kannalta todella hienosti. Kickoffit Olivier Giacomotton, Hollenin ja Leftwink & Kodyn tähdittämänä + Waterland Warm Upit oli tupaten täynnä ja meininkiä riitti aamun pikkutunneille saakka.

Seuraavat Danceteriat tanssitaan 19.5. ja luvassa enemmän Tech Houseen & Deep Houseen keskittyvä ilta. Vieraaksemme saapuu Ranskalainen Tech House pioneer Technasia, joka on tunnettu menevästä Tech House soundistaan ja raudankovista seteistä. Techansian lisäksi lavalle nousee maagisia deep house rytmejä sähköviululla säesteävä Saksalainen dj/ tuottaja Paji.

Kovien ulkomaalaisten artistien lisäksi Capitalissa teitä viihdyttää Danceterian isähahmo Heikki L, sekä residentti Zacharian, jolta luvassa tällä kertaa vähän speciaalimpi Deep House setti.

Kovan lineupin lisäksi panostamme isosti myös tapahtuman audiovisuaaliseen tuotantoon. Äänentoisto, visuaalit, valot ja tanssijat ovat kaikki loppuun asti harkittuja ja kestävät vertailua mihin tahansa kansainväliseen klubiin.

Facebook-tapahtuma

www.clubcapital.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:00