EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.9.2017  /  Klubi  /  Tampere

Tampere Tribute Festival

Tampere Tribute Festival Liput
Takaisin

Ladataan…

E.L.O.:a konserttilavalla Mansessa!

Toinen Tampere Tribute Festival tuo Tampereelle viisi yhtyettä, jotka panostavat kunnioittamansa orkesterin tuotantoon. Lauantaina 23. syyskuuta Tullikamarin Klubilla esiintyvät Rockaria - A Tribute to Electric Light Orchestra, Moonage Daydream - A Tribute to David Bowie, Help! A Beatles Tribute Band, Freak Out! Kingston Wall Tribute ja Goldrust - A Tribute to Neil Young & Crazy Horse.   

Rockaria on kymmenhenkinen kokoonpano, joka esittää Electric Light Orchestran kuolemattomia hittejä. Evil Woman, Livin' Thing, Turn to Stone ja monet muut Jeff Lynnen mestariteokset soivat autenttisina, kun laulajina ovat pitkän linjan ammattilaiset Kari Kuivalainen ja Sini Heinilä ja kokonaissoundia vahvistetaan oikeaoppisesti sellolla. Nyt tamperelaisilla on vihdoin mahdollisuus kokea todellista E.L.O.:a konserttilavalla.

Helsinkiläinen Moonage Daydream saapuu Tampere Tribute Festivalille esittämään 45-vuotiaan Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars -albumin ja muita David Bowien klassikoita. Laulaja Marko von Konow ottaa bändin keulassa ankaran haasteen, mutta menneet keikat ovat näyttäneet, että Moonage Daydream hallitsee vaativan materiaalin. Tampereen ja Helsingin esiintymisten lisäksi Moonage Daydream - A Tribute to David Bowie nähdään vuonna 2017 Virossa, Espanjassa ja Portugalissa.

Help! A Beatles Tribute Band esiintyi huhtikuussa 2017 Tampere Beatles Happeningissä. Hämmästyttävän osaava ja svengaava orkesteri saapuu ilahduttamaan suomalaisia ystäviään Tampere Tribute Festivalille. Viidessätoista Euroopan maassa hysteriaa aiheuttanut nelikko vie yleisön popmusiikin ytimeen: Can't Buy Me Love, mutta The Beatlesin tuotanto ja olemus ovat tällä bändillä enemmän kuin hanskassa.

Paikallista osaamista Tampere Tribute Festivalilla edustavat Freak Out! Kingston Wall Tribute ja Goldrust - A Tribute to Neil Young & Crazy Horse. Ahkerasti keikkaileva Freak Out! jättää katsojien suut auki jokaisen esiintymisensä jälkeen, niin tiukasti ja osaavasti trio iskee kiinni Petri Wallin haastaviin teoksiin.

Goldrust on sen sijaan harvinaisempi näky lavoilla, mutta sen miehistössä vaikuttaa tuttuja, aktiivisia kulttuuripersoonia, muun muassa alivaltiosihteeri Pasi Heikura, Tehosekoittimen entinen basisti ja nykyinen lahtelainen ravintoloitsija Hannu Kilkki ja Tullikamarin Klubin ja ravintola Telakan ohjelmatuottaja Janne Laurila.

19:00 Ovet auki
19:45 - 20:30 Goldrust - A Tribute to Neil Young & Crazy Horse
21:00 - 21:45 Moonage Daydream - A Tribute to David Bowie
22:15 - 23:00 Help! A Beatles Tribute Band
23:30 - 00:30 Rockaria - A Tribute to Electric Light Orchestra
01:00 - 02:00 Freak Out - Kingston Wall tribute


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Esiintyjät:

Rockaria - A Tribute to Electric Light Orchestra
Moonage Daydream - A Tribute to David Bowie
Help! A Beatles Tribute Band (SVN)
Freak Out! Kingston Wall Tribute
Goldrust - A Tribute to Neil Young & Crazy Horse

http://rockaria.fi
www.facebook.com/Moonagedaydream.tributeband
http://helpabeatlestribute.com
www.facebook.com/Freak-Out-Kingston-Wall-tribute-1212392392105062
https://tamperetributefestival.com
www.tullikamari.net
www.nem.fi

Huom. Tapahtuma on siirtynyt Pakkahuoneelta pelkästään Klubin tiloihin. Kulku Klubin ovesta. Ennen muutosta ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.


Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.