EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 4. - La 7.7.2018  /  Keskustori  /  Tampere

Tammerkosken Sillalla 2018

Tammerkosken Sillalla 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

TAMMERKOSKEN SILLALLA TUO HUIPPUKEIKKOJA JA HYVÄÄ FIILISTÄ TAMPEREEN KESÄÄN 4.-7.7.

Tampereen ydinkeskustan kesän vakiotapahtuma Tammerkosken Sillalla tuo väriä ja iloa kesään neljänä päivänä 4.-7.7.2018. Keskustorin tapahtumateltan kehuttu tunnelma vetää yleisöä suosikkiartistien keikoille, joita on luvassa joka illalle kaksi. Aiempien vuosien tapaan tulossa on myös runsaasti ilmaista päiväohjelmaa, jonka sisältö julkaistaan myöhemmin keväällä.

Ensimmäisenä tapahtumailtana keskiviikkona lavalle nousee kaksi kovaa kotimaista konkaria eli jo 35 vuotta alkuperäiskokoonpanossaan hittejä takonut ja keikkaillut Neljä Ruusua sekä 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Egotrippi. Torstaina iltaa tähdittävät Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluvat Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Perjantaina tunnelma tiivistyy, kun luvassa ovat ja Suvi Teräsniska. Lauantaina silkkaa energiaa tarjoaa Elastinen sekä Tähdet, tähdet 2017 voittaja, Suomen lupaavimpiin artisteihin nostettu laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Ohjelmateltta on iltaisin K18.

"Tammerkosken Sillalla tuo jälleen kesän keskelle keskustaa. Luvassa on Suomen kärkiartisteja ja ohjelmaa kaikenikäisille. Tammerkosken Sillalla on osa Tampereen kesää! Tulevana kesänä tapahtuman ajankohta tiivistyy ja tämän ansiosta Keskustorilla nähdäänkin joka ilta kaksi hienoa kotimaista esiintyjää", sanoo tapahtuman tuottaja Sarianna Matikainen.

Tammerkosken Sillalla
4.-7.7.2018 Keskustori, Tampere

Iltaohjelma:
KESKIVIIKKO: Neljä Ruusua, Egotrippi
TORSTAI:  Jenni Vartiainen, Laura Voutilainen
PERJANTAI: Yö, Suvi Teräsniska
LAUANTAI: Elastinen, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit

www.sillalla.fi


Ikäraja: K-18

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Keskustori
Keskustori