EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 19. - La 21.7.2018  /  Ratinanniemen Festivaalialue  /  Tampere

Tammerfest 2018

Tammerfest 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Yhtä varmasti kuin kesä tulee, tulee myös Tammerfest. Koko Tampereen festivaalihumuun 19.-21.7. saatteleva kaupunkitapahtuma tuo kolmeksi päiväksi ja yöksi yhden keskisuuren kaupungin verran juhlijoita Tampereen klubeille, toreille ja areenoille.

Pääareenana vuodesta 2012 toiminut Ratinanniemi on puitteiltaan ja ohjelmistoltaan kasvanut yhdeksi maamme merkittävimmistä ulkoilma-areenoista. Tänä vuonna se tarjoilee jo aiemmin julkistettujen esiintyjien kuten Nylon Beatin, Cheekin, Tiktakin, Mew'in, Haloo Helsinki! -yhtyeen, Apulannan, Lauri Tähkän, Roope Salminen & Koirat -kokoonpanon, Juha Tapion ja SANNIn lisäksi monipuolista menoa ja juhlameininkiä popkuningatar Kaija Koon, viime kesänä yllätyspaluun tehneen Pikku G:n ja 30-vuotista rock-uraansa juhlistavan Klamydian kapellimestaroimana. Niin ikään lauteille nousee tänä vuonna 50 vuotta täyttävä tulkitsija Samuli Edelmann, joka julkaisee uutta musiikkia romaniyhtyeen kanssa. Terveisiä 90-luvulta tuovat viime kesänä keikkalavoille palannut hittiduo Neon 2 ja räpäyttäjätrio Raptori.

Tammerfestin klubiohjelman puolella tarjoillaan tuhti annos monipuolista rokkia. Pakkahuoneen menot käynnistyvät jo keskiviikkona, kun lavalla nähdään Horsepowerin paluu. Ryhmää lämmittelee tiukasta livemenosta tunnettu tamperelainen Doom Unit. Torstaina festarimeiningistä vastaavat jäähyväisiä viettävä Disco Ensemble ja veljeskolmikko Von Hertzen Brothers. Perjantaina soittovuoroon astuu lukuisista koko kansan hiteistä tunnettu Kolmas Nainen. Festit päättää lauantaina Viikate, Herra Ylpön johtama Maj Karma ja legendayhtye Lyijykomppania.

Viime vuonna pääareenan torstai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä ja kävijätutkimuksen mukaan yleisöä saapui 100 eri kaupungista.

Runsaasti lisää klubiohjelmajulkistuksia on luvassa koko kevään ajan.

Ratinanniemen festivaalipuisto:

TORSTAI
Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Neon 2, Klamydia

PERJANTAI
Tiktak, Apulanta, SANNI, Pikku G, Juha Tapio, Mikael Gabriel

LAUANTAI
Mew (DNK), Cheek, Nylon Beat, JVG, Raptori, Samuli Edelmann 50 v., Roope Salminen & Koirat

Tullikamari:

KESKIVIIKKO (Klubi)
Horsepower, Doom Unit 

TORSTAI (Pakkahuone ja Klubi)
Disco Ensemble, Von Hertzen Brothers + muita

PERJANTAI (Pakkahuone ja Klubi)
Kolmas Nainen + muita

LAUANTAI (Pakkahuone ja Klubi)
Viikate, Maj Karma, Lyijykomppania + muita

Tullikamarin liput täältä.

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. 

Tapahtuma on ikärajaton. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat vanhemman tai huoltajan seurassa. Anniskelualueet ja VIP-tila ovat K-18.

Alle 3-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta maksavan vanhemman seurassa. Lastenlippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle huoltajan seurassa. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Pakkahuoneen keikat K-18.