EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 19. - La 21.7.2018  /  Ratinanniemen Festivaalialue  /  Tampere

Tammerfest 2018

Tammerfest 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

TAMMERFESTIN PÄÄAREENAN ENSIMMÄISET ARTISTIT JULKI

Ratinanniemen Festivaalipuistossa nähdään Haloo Helsinki!, Mew (DK), Nylon Beat, Apulanta, Lauri Tähkä, Tiktak, Roope Salminen & Koirat

Yksi Suomen suosituimmista kaupunkifestivaaleista, Tammerfest järjestetään Tampereen Ratinanniemessä, Keskustorilla ja kymmenissä klubeissa jälleen 19.-21.7.2018.

Tapahtuma julkistaa nyt ensimmäiset kiinnitykset. Pääareenalla Ratinanniemen Festivaalipuistossa esiintyvät maamme suosituin pop-yhtye Haloo Helsinki! sekä tanskalainen, poppia ja proge rockia yhdistelevä Mew, jonka keikka tulee pohjautumaan yhtyeen läpimurtoalbumiin "Frengers".
Kotimaisista esiintyjistä Ratinanniemessä nähdään myös rock-hittipotpuri Apulanta, livenä hurmaava Roope Salminen & Koirat, pop-iskelmätähti Lauri Tähkä sekä juuri paluustaan ilmoittaneet Nylon Beat ja Tiktak. Runsaasti lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa pitkin talvea ja kevättä. Tapahtuma tulee tarjoamaan jälleen toistasataa erilaista keikkaa ja muuta viihdettä.

"Tammerfest kuuluu ja näkyy laajasti Tampereen kesässä. Viihdyitpä sitten klubeilla, terasseilla tai ulkona, tapahtuma tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Olemme viime vuosina panostaneet paljon asiakaskokemukseen ja sujuvaan palveluun, joten toivomme yleisön viihtyvän ja nauttivan. Liput kannattaa hankkia ennakkoon, jotta tästä kaikesta pääsee varmasti osalliseksi", vinkkaa tuottaja Sarianna Matikainen.

Menneenä kesänä Tammerfestin pääareenan torstai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä. Tapahtuma teki pääareenallaan yleisöennätyksen, kun siellä vieraili yleisöä yhteensä 29 000. Kävijätutkimuksen mukaan festarivieraita saapui yli 100 eri kaupungista.

Esiintyjät: Haloo Helsinki!, Mew (DK), Apulanta, Lauri Tähkä, Tiktak, Roope Salminen & Koirat

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten. 

Tapahtuma on ikärajaton. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat vanhemman tai huoltajan seurassa. Anniskelualueet ja VIP-tila ovat K-18.

Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan lipun ostaneen huoltajan seurassa maksutta.