Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 23.4.2017  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Tammer-Hanurit, laulusolisteina Tuula Mäkinen ja Heikki Oksala

Tammer-Hanurit, laulusolisteina Tuula Mäkinen ja Heikki Oksala liput
Takaisin

Ladataan...

Muistojen vuosikymmenet
Konsertti & tanssit

Sunnuntaina 23.4.2017 klo 15:00 Tampereella, Tullikamarin Pakkahuoneella, Tammer-Hanurit järjestää konsertin, jossa kuullaan kevyenmusiikin suosikkisävelmiä itsenäisen Suomen eri vuosikymmeniltä. Konserttiohjelmaan kuuluu mm. suomalaisten ehkä parhaiten tuntema marssi Muistoja Pohjolasta sekä tunnelmallisia sota-ajan lauluja kuten Äänisen aallot. Kohti nykyaikaa päästään valssin Nuoruusmuistoja, tangon Tulenliekki ja foxin André myötä.

Ohjelmassa esiintyy iso tamperelainen harmonikkaorkesteri Tammer-Hanurit, laulusolisteina Tuula Mäkinen ja Heikki Oksala. Orkesterin sointia sävyttävät taidokkaasti soivat viulu, mandoliini sekä basso. Konserttiosuuden jälkeen Tammer-Hanurit tarjoaa 35-vuotisen taipaleensa kunniaksi yleisölle kakkukahvit ja 1,5 tuntia tanssia vanhan tanssimusiikin tahdissa.

35-vuotias Tammer-Hanurit on tunnettu esiintyjä Tampereen seutukunnan alueella. Orkesterin soittamat nostalgiset vanhanajan tanssit ovat olleet erityisen suosittuja, samoin sota-ajan sävelmistä koostuvat konsertit. Tammer-Hanurien ohjelmisto koostuu pääosin perinteisestä hanurimusiikista ja vanhasta tanssimusiikista, jonka esittämiseen orkesteri on erikoistunut. Ohjelmistossa on tunnettujen kevyenmusiikin säveltäjien kappaleita 1920-luvulta nykypäivään. Tämän konsertin ohjelmisto on koottu eri vuosikymmeniltä juhlistamaan Suomi 100 -teemaa.

Tammer-Hanurien äänitteelle "Ilta skanssissa" on kerhon ohjelmistosta valittu yleisölle tuttuja sekä muutamia uudempia kappaleita. Osa äänitteellä olevista tunnelmallisista kappaleista on instrumentaaliversioita ja osa Tuulan laulamia. Uudella äänitteellä "Tammer-Hanurit sota-ajan tunnelmissa" kuullaan suosittuja sota-ajan sävelmiä. Molemmilla äänitteillä kaikki instrumentit ja laulu on äänitetty samanaikaisesti, jolloin levyltä välittyy aito ja luonnollinen tunnelma.

Äänitteitä on saatavana konsertissa 10 €/kpl tai tilaamalla sähköpostitse tammerhanurit@gmail.com 10 €/kpl + postikulut.

Konserttilipun hinta on 15 € sisältäen kakkukahvit. Tilaisuus on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

www.tammerhanurit.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00
Ovet auki tuntia ennen.

Lippu sisältää kakkukahvin.