Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 27.3. - Su 2.4.2017  /  Tallinn  /  Tallinna

Tallinn Music Week 2017

Tallinn Music Week 2017 liput
Takaisin

Ladataan...

 

Euroopan raikkain kaupunkifestivaali Tallinn Music Week täyttää Tallinnan livemusiikilla 27.3-2.4. Toinen toistaan tunnelmallisempiin klubeihin, konserttihalleihin ja pop-up-keikkapaikkoihin levittäytyvässä ohjelmassa on yli 200 live-esiintyjää kaikkiaan 33 maasta.

Ajankohtaisia ja nousevia nimiä laaja-alaisesti esittelevästä ohjelmistosta löytyy pelkästään suomalaisia artisteja jo keskikokoisen festivaalin verran. 

Tallinn Music Weekillä esiintyvät muun muassa kunnianhimoisella albumitrilogiallaan kriitikot lumonnut Mikko Joensuu, juuri uuden albumin julkaiseva Astrid Swan, Suomi-grime-ilmiöksi noussut Töölön Ketterä ja hypnoottisella kitaravallilla keikkahurmosta luonut Teksti-TV 666. Ohjelmassa nähdään myös aiemmin Mr Peter Haydenina tunnettu "metarock-yhtye" PH, jo ennen esikoisalbumiaan rap-piireissä kansainvälistä porinaa herättänyt View, house- ja technopioneeri Jori Hulkkonen, muun muassa K-X-P-yhtyeestä tuttu Timo Kaukolampi sekä nopeasti suomalaisen indierockin eturiviin rynninyt The Holy.

Festivaalilla juhlitaan perjantaina 31.3. myös suomalaisen Fullsteam-yhtiön 15-vuotissynttäreitä. Vanhan sähkölaitoksen tiloihin perustetussa Kulttuurikatelissa nähdään muun muassa Huoratron sekä Paperi T:n ja DJ Kridlokkin dj-setit. Festivaalipassi oikeuttaa pääsyyn myös Fullsteamin synttäribileisiin.

Musiikkitarjonnan lisäksi Tallinn Music Weekillä voi nauttia esimerkiksi TMW Tastes -ravintolafestivaalin erikoismenuista sekä ympäri kaupunkia levittäytyvistä taide- ja designtapahtumista. Tämän vuoden teemoja ovat kestävä kehitys, mahdollisuuksien tasa-arvo ja luovuuden merkitys yhteiskunnalle.

"Kaikenkattavan musiikkiohjelman lisäksi festivaalimme antaa mahdollisuuden nauttia monimuotoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessäolosta", sanoo Tallinn Music Weekin perustaja ja festivaalijohtaja Helen Sildna.

www.tmw.ee


Ikäraja: K-18

FESTIVAALIPASSI K-18:
Festivaalipassi takaa pääsyn kaikkiin TMW-tapahtumiin. Mikäli tapahtuma on loppuunmyyty, sisään pääsee rajallinen määrä festivaalipassin ostajia. Huomioitavaa on, että mikäli tapahtumapaikka on täynnä, sisäänpääsyä ei taata.

PRIORITYPASSI K-18 sisältää:
-
Prioritysisäänpääsyn kaikkiin TMW-tapahtumiin ilman jonotusta
- Kutsun Festivaalin avajaiskonserttiin 30. maaliskuuta Kultuurkatelissa
- Sisäänpääsyn TMW:n alan baareihin
- Help linen (sähköposti ja puhelinnumero), joka opastaa festivaalien läpi
- Tarjouksia TMW Tastes ravintoloihin sekä eritystapahtumiin

FULLSTEAM'S 15th BIRTHDAY PARTY K-18:
- Huoratron, Paperi T & DJ Kridlokk DJ-set, NOËP +lisää artisteja luvassa
- Tallinn Music Week -passeilla vapaa pääsy

 

Tallinn
11624, Tallinna